Najveće greške koje žene prave u krevetu

Magazin

Dobar seks podrazumeva učešće obe strane, strast, ali i trud da zadovoljite partnera. Naravno, sve to treba da bude spontano i opušteno, poput najzabavnije igre.

Kada primjetite da stvari ne štimaju u vašem krevetu, uvijek treba da otvoreno da razgovarate kako se vaša veza ne bi dovela do propasti.

A šta je najčešće greška i zbog čega nastaje nezadovoljstvo u krevetu, otkrili su nam muškarci.

Tišina tokom odnosa

Previše tišine tokom seksa je ono što muškarcima najviše smeta. To i ne čudi, jer svaki partner želi da mu pokažete ako vam se sviđa ono što radite. U suprotnom će pomisliti da nešto ne rade dobro. Ako niste previše otvoreni, te ne možete direktno da kažete šta vas pali, oslobodite se i pustite glas. Dahtanje ih prilično loži.

Zapostavljanje testisa

Seks se ne odnosi samo na penetraciju, već i na predigru, a muškarci ističu da većina žena zaboravlja na njihove testise. Niko ne želi da ih baš gnjavite, ali nježni dodiri i maženje će biti sasvim dovoljni.

Grub „ručni rad“

Vjerovatno ćete biti inenađeni, ali muškarci ne vole u svakoj prilici divljanje i grubi seks. Iako ih često to uzbuđuje, kada je riječ o ručnom radu, smatraju da treba da postoji neki ritam. Dakle, pregrubost nije poželjna.

Upotreba zuba tokom oralnog seksa

– Molimo vas da budete svjesne da nas to ne pali, već boli! – saglasni su muškarci.

Ostavljanje modrica po tijelu

Ovakva vrsta “obilježavanja” im se uopšte ne dopada. Ljubavni ugrizi jesu simpatični na filmskom setu, ali u realnosti nisu baš najpoželjniji. Dakle, izbacite to iz svoje rutine.

B92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *