Dodik: Lažu, Milica Marković nije korumpirana

Politika

Predsjednik SNSD Milorad Dodik podržao je Milicu Marković, poslanika u Predstavničkom domu PS BiH, koja je i poslanik u Savjetu Evrope, a za koju je utvrđeno da nije dobila niti uzela novac ili drugi oblik poklona tokom svojih aktivnosti u Azerbejdžanu.

– Nije prvi put da SDS i PDP lažima i podmetanjem pokreću čitavu bulumentu lažnih optužbi i sve su odbačene, naveo je Dodik na konferenici za novinare u Banjaluci, ističući da taj izvještaj nedvosmisleno pokazuju da u ovom slučaju nije bilo korupcije.

Za poslanika SDS u Predstavaničkom domu parlamenta BiH Mladena Bosića, koji je takođe član delegacije BiH u Savjetu Evrope, rekao je da je već gubio sudske procese i da je već platio kaznu za to, aludirajući na tužbu za klevetu koju je podnio protiv Bosića.

Dodik je ponovo optužio srpske predstavnike u organima BiH, tvrdeći da, kako je rekao, ne zastupaju interese Republike Srpske.

– Najveća šteta Republici Srpskoj je nanesena pričom o paravojnim formacijama i naoružavanju policije RS, rekao je Dodik, koji je za Bosića kazao da je “jedan ozbiljan lažov, jedna politička gnjida”.

Milica Marković je naglasila da je dokazano da tvrdnje Mladena Bosića o njenoj umiješanosti u korupciju nisu istinite.

– Istražno tijelo je reklo da, u sveobuhvatnoj istrazi, nije pronašlo nikakve dokaze i da ne postoje optužbe, koje je na moj račun prije svih uputio Bosić, rekla je Marković.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *