Banjaluka: Grad traži partnera za izgradnju nove toplane

Društvo

Grad Banja Luka raspisao je danas Javni poziv za podnošenje prijava radi osnivanja zajedničkog privrednog društva radi izgradnje i finansiranja novog postrojenja Toplane.

Javni poziv je raspisan na osnovu odluke Skupštine grada Banja Luka, donesene na sjednici 15. marta.

– Sva zainteresovana domaća ili strana pravna i/ili fizička lica u narednih 21 dan mogu da podnesu prijavu za učešće u postupku izbora partnera za osnivanje zajedničkog privrednog društva radi proizvodnje, distribucije i naplate toplotne energije na području Grada Banja Luka – poručeno je iz Gradske uprave.

Konkursna komisija će analizirati pristigle ponude i ocijeniti svaki od njihovih elemenata, te će onog sa najvećim brojem bodova predložiti gradonačelniku, a na osnovu čega će gradonačelnik predložiti Skupštini Grada donošenje odluke o izboru partnera, kao i Nacrt ugovora o osnivanju zajedničkog privrednog društva.

Prijava sa pratećom dokumentacijom se podnosi u pisanoj formi, u zatvorenoj koverti, sa naznakom: „Javni poziv za podnošenje prijava radi osnivanja zajedničkog privrednog društva radi izgradnje i finansiranja novog postrojenja Toplane. N/R predsjednika Konkursne komisije“.

Prijave se dostavljaju poštom ili neposrednom predajom na šalter za prijem pošte Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara br. 1, 78000 Banja Luka.

Zainteresovani subjekti mogu izvršiti uvid u relevantni materijal u Centru za investitore (ul. Kralja Alfonsa XIII broj 1).

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *