Profesor srednje škole u Šipovu napao učenika nožem!

Hronika

Redakciji portala Istinito prošle sedmice obratio se građanin Šipova tvrdeći da je u srednjoj školi “Petar Kočić” u tom mjestu profesor srpskog jezika napao učenika nožem.

-Profesor srpskog jezika S. Đ. nasrnuo je prije dva dana na učenika i pokušao da ga ubode nožem, naveo je građanin koji je želio da ostane anoniman.

On je takođe rekao da je direktorica SŠC “Petar Kočić”, Nada Mitrić, pokušala da zataška ovaj slučaj, jer pomenuti profesor i ona navodno pripadaju istoj partiji – Savezu nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

Redakcija Istinito je pokušala da provjeri iz više izvora ove navode, ali gotovo niko nije znao za napad profesora na učenika srednje škole u Šipovu, iako je riječ o gradiću sa tek nekoliko hiljada stanovnika.

Informaciju o napadu danas je konačno potvrdio i CJB Banjaluka, na osnovu upita koji je upućen 24. marta.

-Obavještavamo vas da je u Policijskoj stanici Šipovo zaprimljena prijava događaja, te da se preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog činjeničnog stanja o čemu će se dostaviti izvještaj nadležnim institucijama, navedeno je u odgovoru portparola CJB Banjaluka Marije Markanović.

Naše pitanje upućeno CJB Banjaluka je glasilo:

“Imamo informaciju da se tokom ove sedmice u Šipovu dogodio fizički napad na učenika SŠC “Petar Kočić” u Šipovu, a da je napadač navodno profesor srpskog jezika u toj školi S. Đ.”

Direktoricu SŠC Petar Kočić Nadu Mitrić pokušali smo da kontaktiramo tokom dana, ali se niko nije javljao na školski broj 050/371-493.

Istinito

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *