Žena povrijeđena skalpelom po vratu van životne opasnosti

Hronika

Žena koja je juče pronađena sa reznom ranom na vratu na lokalitetu Bosanska Poljana, nadomak Tuzle, oporavlja se na tuzlanskom Univerzitetskom kliničkom centru i nije životno ugrožena, potvrđeno je iz Univerzitestkog i kliničkog centra Tuzla.

– Povrede vrata su sanirane i žena je smještana u Jedinici intenzivne njege. Danas će biti urađene pretrage s ciljem utvrđivanja da li je, eventualno, zadobila povrede unutrašnjih organa – kaže Eldar Šehić, portparol tuzlanskog UKC.

Podsjećamo, žena iz Kiseljaka pored Tuzle pronađena je juče na šumskom putu u mjestu Bosanska poljana, koje se nalazi između Husna i Šićkog Broda kod Tuzle. Prilikom uviđaja utvrđeno je da je žena imala povredu u vidu rezne rane u predjelu vrata dužine oko 15 centimetara, nanesene skalpelom.

– Sa mjesta događaja izuzeti su tragovi koji će biti predmet vještačenja. Očevidaca događaja nema, a pripadnici MUP sada tragaju za licima koja bi mogla imati saznanja o ovom događaju – kaže postupajući tužilac u ovom predmetu Mensur Mujarić.

Kako su nam istakli iz u MUP Tuzlanskog kantona, novih informacija o ovom slučaju nema, dakle, niko nije priveden niti saslušan.

faktor.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *