ZA BANJALUKU KOJU VOLIMO
Naum Golić: Nakon izbora nema bjanko podrške nikome!

Politika

Nakon izbora nema bjanko podrške ni jednoj političkoj opciji koja bude željela da formira skupštinsku većinu, bez prethodno usaglašenog i potpisanog programa aktivnosti. Mi ćemo ponuditi svoj plan u nekoliko tačaka i samo njegovo prihvatanje i realizacija mogu nas opredijeliti za učešće u toj većini. To smo dužni našim biračima!

 

 

Naum Golić je kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka na listi Socijalističke partije, na rednom broju 34. Njegova posvećenost i ljubav prema Banjaluci nije samo deklarativna, već se ogleda i u konkretnim projektima u kojima je učestvovao kao predsjednik Udruženja “Banjalučani za svoj grad”.

 

 

Rekonstrukcija stare fontane iz Parka Petar Kočić, koja danas krasi Park Mladena Stojanovića, i festival “Više od igre” samo su dio aktivnosti na oživljavanju gradske baštine u kojima je učestvovao.

 

 

Tu je i pristanište za dajak – čamce, osvjetljenje tvrđave Kastel, što doprinosui obogaćivanju turističkih sadržaja u gradu na Vrbasu. Inicijativa za postavljanje tabli sa biografijama sportskih heroja Banjaluke kako bi bili otrgnuti od zaborava i poslužili kao inspiracija za mlade naraštaje…

 

 

 

 

Dugačak je niz aktivnosti koje je pokrenulo Udruženje Banjalučani za svoj grad”. Predanost zajednici dokazana je kroz niz akcija za pomoć porodicama u stanju potrebe i organizaciju ekskurzija za učenike.

 

 

Naum Golić se zalaže za obnovu saobraćajnica, izgradnju zaobilaznice, unapređenje rasvjete, izgradnju novih vrtića, uključujući i besplatne škole sporta za najmlađe.

 

 

Golić ističe da će se kao odbornik posebno zalagati za izgradnju kolektora za prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacije, što će u značajnoj mjeri unaprijediti komunalnu infrastrukturu i zaštitu životne sredine, posebno rijeke Vrbas koja je žila kucavica našeg grada.

 

 

Kao član Upravnog odbora RK Borac, Naum Golić aktivno podržava sportske projekte i doprinosi razvoju i promociji našeg najtrofejnijeg sporta.

 

 

Ističe da mu je namjera da doprinese ozbiljnosti i odgovornosti u radu gradskog parlamenta, u kojem je, kako kaže, do sada dominirao lični interes pojedinaca ili partija.

 

 

– Moj stav je da nakon izbora nema bjanko podrške ni jednoj političkoj opciji koja bude željela da formira skupštinsku većinu, bez prethodno usaglašenog i potpisanog programa aktivnosti. Mi ćemo ponuditi svoj plan u nekoliko tačaka i samo njegovo prihvatanje i realizacija mogu nas opredijeliti za učešće u toj većini. To smo dužni našim biračima kojima smo obećali konkretne aktivnosti koje namjeravamo realizovati u našem gradu, ističe Golić.

 

 

Uvjeren je da će Banjalučani znati da prepoznaju i izaberu prave ljude koji će i u godinama pred nama dokazati da su bili vrijedni njihovog povjerenja.

 

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *