Kim Kardašijan bez grudnjaka

Magazin

Starleta Kim Kardašijan može se pohvaliti cijelim timom ljudi koji brinu o njenom izgledu, ali ne i modnim ukusom koji je iz godine u godinu sve gori.

Otkako je priznala kako joj suprug Kanje Vest savjetuje šta će obući, slavnu ljepoticu viđamo u sve oskudnijim izdanjima koja nerijetko djeluju vulgarno i jeftino.

Njenim stajlinzima iz noćnih mora, čini se, nema kraja, jer Kim ne planira promijeniti stil. Kardašijan, koja koristi svaku priliku da pokaže obline na račun kojih je sebi i porodici osigurala multimilionske iznose, osvanula je na “LACMA Art and Film Gala” crvenom tepihu u Los Anđelesu u još jednom golišavom izdanju koje je izazvalo oprečna mišljenja.

Dok je jednima njezin stajling seksi, drugima je vulgaran i nimalo privlačan. Slavna Kim obukla je vintedž crno odijelo koje je Tom Ford dizajnirao za Gucci. Iako je nedavno slavni talijanski dizajner Giorgio Armani izjavio kako ne postoji ništa seksepilnije od odijela na goloj ženskoj koži, sigurni smo kako u glavi nije imao ovu viziju.

U želji da izgleda zavodljivo i seksi, Kim je “zaboravila” jedan mali, ali važni detalj, grudnjak. Da je zakopčala sako, prizor bi bio puno primjereniji, a stajling s više stila. No, čini se kako zvijezdi rijalitija cilj izazvati pažnju, bila ona pozitivna ili negativna.

Srpska Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *