Maradona tuži kćerke zbog krađe

Sport

Jedan od najvećih fudbalera svijeta, Argentinac Dijego Armando Maradona, optužio je svoje kćerke Dalmu i Đaninu za krađu 3,4 miliona funti, te zatražio da se jedna od njih kazni zatvorom.

Argentinac je optužio i svoju bivšu suprugu Klaudiju Viljafane da je umiješana u navodnu krađu, uz tvrdnje da su dio novca ostavile u Urugvaju.

Bivši fudbaler italijanskog Napolija je izjavio da je njegova porodica dio novca stavila na račun u banci u Urugvaju, dok su jedan dio njegovog novca iskoristile za kupovinu imovine u SAD.

Maradonin advokat tvrdi da je Đanina (28) u avgustu nekoliko časova provela u Urugvaju, gdje posjeduje bankovni račun, sa kojeg “njeno dijete uzima novac i prebacuje ga na drugi račun”, prenosi španski sportski magazin “Marka”.

– Ukoliko je novac tamo gdje mislimo da jeste, onda ne postoji druga opcija nego da se Đanina uhapsi – rekao je advokat slavnog fudbalera.

Đanina je na izjave advokata njenog oca odgovorila izjavim da “znaju gdje ona živi i da mogu da dođu kad god žele”.

Tokom karijere, kontroverzni fudbaler, koji je jedno vrijeme bio ovisnik o kokainu, igrao je i za Boku juniors i Barselonu, a sa reprezentacijom Argentine je osvojio svjetsko prvenstvo u fudbalu 1986. godine.

Maradona se smatra jednim od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, kojim je prestao da se bavi 1997. godine.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *