Novinari “Nezavisnih” pobjednici takmičenja u brzom ispijanju piva

Društvo

Banjalučka pivara organizovala je sada već tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva za svoje prijatelje iz medija.

Milka Stanivuković, PR menadžer banjalučke pivare je naglasila da je i ove godine pivara odlučila da počasti svoje prijatelje iz medija i da organizuje ovo takmičenje sa vrijednim nagradama.

“Takmičenje se održava u okviru “Nektar šampionata”, a ime pobjednika ćemo saznati 10 decembra na finalnoj večeri kada biramo pobjednika najzabavnijeg šampionata u Republici Srpskoj i BiH. Da opravdamo status koji imamo, ove godine smo se potrudili da pripremimo vrijedne nagrade za naše šampione. Tako će nagrada za treće mjesto iznositi 1000 KM, zatim 2000 KM za drugo i 3000 KM za prvo mjesto”, naglasila je Stanivukovićeva.

Titulom najbržeg pivopije okitio se novinar “Nezavisnih” Dejan Tovilović, koji je u finalnoj borbi za dlaku bio brži od drugoplasiranog Darka Pašagića iz “Glasa Srpske”. Treće mjesto takođe je pripalo novinaru “Glasa” Milošu Vasiljeviću.

U ženskoj konkurenciji “Nezavisne” su ostvarile apsolutnu dominaciju osvojivši sva tri mjesta. Prvo mjesto osvojila je novinarka Bojana Petković, dok je drugo mjesto pripalo fotoreporterki Jeleni Đurđević. Treće mjesto osvojila je Minja Šukalović.

Prvoplasirani takmičari su pored poklona i priznanja osvojili i “brdo piva”. Sedam gajbi “Nektara” za prvo, pet za drugo i tri za treće mjesto.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *