Sutra promjenljivo oblačno vrijeme

Društvo

Sutra će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus 10 do minus jedan stepen, na planinama od minus 13, a dnevna od minus dva do tri stepena, na jugu do šest, u višim predjelima od minus šest stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti hladno sa mrazem, u nižim predjelima umjereno do znatno oblačno, a u Hercegovini vedro, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće promjenljivo oblačno vrijeme uz sunčane intervale, u Hercegovini sunčano, dok se u kotlinama očekuje maglovito i hladnije vrijeme, a ponegdje u centralnom pojasu tokom cijelog dana temperatura će biti ispod nula stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

U Republici Srpskoj i FBiH danas je bilo pretežno oblačno vrijeme.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 13 stepeni, Han Pijesak, Kalinovik minus pet, Mrakovica i Sokolac minus četiri, Mrkonjić Grad, Bugojno i Sarajevo minus jedan, Nevesinje, Šipovo i Livno nula, Rudo, Višegrad, Ribnik, Jajce i Tuzla jedan, Foča, Bihać, Gradačac i Zenica, Srbac, Banjaluka, Brčko, Doboj i Sanski Most tri, Bileća pet, Grude, Mostar, Široki Brijeg, Stolac i Trebinje šest stepeni Celzijusovih.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *