Ujutro temperature ispod nule, tokom dana sunčano

Društvo

Danas će u Hercegovini biti pretežno sunčano vrijeme, dok se u Bosni prijepodne očekuje više oblačnosti u centralnim i istočnim područjima.

Kako je saopšteno iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda u drugoj polovini dana prolazno naoblačenje sa sjevera preći će preko Bosne.

Vjetar u Bosni umjerene jačine sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom će biti između nula i 5, na jugu BiH od tri do sedam, a najviša dnevna temperatura većinom će biti između 6 i 11, na jugu zemlje od 12 do 16 stepeni.

Sutra će u BiH biti pretežno sunčano vrijeme, s tim što se prijepodne više oblačnosti prognozira u centralnim i istočnim područjima.

Duvaće vjetar slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom će biti između -3 i 2, na jugu od 2 do 6, a najviša dnevna između 6 i 11, na jugu BiH od 12 do 16 stepeni.

U srijedu, 1. novembra, u BiH će biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo.

Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom će biti između -3 i jedan, na jugu od jedan do 5, a najviša dnevna većinom između 7 i 11, na jugu BiH od 12 do 15 stepeni.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *