Stanivuković na čelu Gradskog odbora PDP

Politika

Budući narodni poslanik, Draško Stanivuković, do kraja godine biće na čelu Gradskog odbora PDP Banjaluka, potvrdio je on za Srpskainfo.

– PDP i svi njeni članovi su stava da treba da preuzmem Gradski odbor, a ja sam spreman da preuzem tu odgovornost zbog građana koji su mi ukazali povjerenje – rekao je Stanivuković.

Stanivuković je za Srpskainfo istakao da će ovu funkciju prihvatiti samo pod uslovom da se ova organizacija bavi savremenom politikom 21. vijeka.

– Pod tim mislim ovaj koncept rada koji sam ja do sada radio, a to je neposredno druženje sa građanima i aktiviranje na društvenim mrežama, a sve to uz konkretan rad. To znači biti svaki dan na trenu, uz nekoliko vidljivih aktivnosti dnevno – kaže Stanivuković.

Dodaje da je njegov cilj napraviti najjaču političku organizaciju na teritoriji na kojoj djeluje.

– To je zvijezda vodilja kojom idem, jer nema više vremena. Ovo društvo zahtjeva velike suštinske promjene, a ne kozmetička sređivanja i prelivanja iz šupljeg u prazno. Dovešću nove ljude koji žele da rade, a ako bude bilo potebe neki će i otići. Biću opozicija opoziciji jer me interesuje samo rezultat – zaključio je on.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *