ISTINITO

A+ A A-
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će na sastanku rukovodstava SNSD-a, DNS-a i SP-a danas u Zvorniku, koji je nastavak sastanka od prije nekoliko dana na Mrakovici, biti riječi o dogovoru o formiranju Narodne…Comments ()
Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, pozvan je na 38. sjednicu Trilateralne komisije koja se ove godine održava u Beogradu, od 31. oktobra do 3. novembra.Kako je najavljeno, sjednicu Trilateralne komisije - jedne od nadnacionialnih grupa…Comments ()
Iako je ranije rekao da je poznato ime mandatara, predsjednik SNSD-a Milorad Dodik ga na današnjem sastanku sa liderima DNS-a i SP-a najvjerovatnije neće saopštiti. Razlog leži u tome što ni Marko Pavić, a ni…Comments ()
Sadik Ahmetović, potpredsjednik Stranke demokratske akcje i osnivač koalicije "Domovina" mogao bi biti novi predsjedavajući Savjeta ministara BiH.S obzirom na princip rotacije, ova pozicija sada pripada Bošnjacima, a SDA, za sada, ulazi u vlast na…Comments ()
Učiteljica iz područne škole "Branko Radičević" Petrovo, čije je „ispravljene" radove (vidi tekst) pune pravopisnih grešaka portal Istinito prvi objavio, nakon intervencija nezadovoljnih roditelja „sankcionisana" je premještajem u drugu područnu školu! Ovo su za Istinito…Comments ()
Savez za promjene će sa svojim koalicionim partnerima imati skupštinsku većinu i formirati vlast u Republici Srpskoj, tvrdi Vojin Mitrović iz Narodnog demokratskog pokreta.Mitrović je istakao da su u toku pregovori o prelasku 2 ili…Comments ()
Bakir Izetbegović je rekao da će se unutar BiH morati praviti neka srednja rješenja. Istakao je da je najskloniji koaliciji na državnom nivou sa strankama iz porodice evropskih narodnih stranaka kojima pripadaju PDP, HDZ i…Comments ()

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com