ISTINITO

A+ A A-
Nakon imenovanja nove Vlade sedam ministara iz prethodne će u potragu za novim radnim mjestom, a da li će i dalje biti na budžetu, biće jasno nakon zvanične primopredaje dužnosti koja bi trebalo da bude…Comments ()
Novoizabrani ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač, tek što je stupio na dužnost, oštro kritikuje stanje u MUP-u. Izjavo je da Republici Srpskoj predstoje mnoge reforme u raznim oblastima, s posebnim osvrtom na reforme u policiji.…Comments ()
Na sjednici Stranke demokratske akcije odlučeno je da Denis Zvizdić bude kandidat ove stranke za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH. Prije sjednice spekulisalo se imenima još dva moguća kandidata iz vrha SDA. To su Denis Zvizdić…Comments ()
Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin u direktnom programu odgovarao je danas duže od tri sata na pitanja ruskih i stranih novinara. Ovo je deseta velika godišnja konferencija za štampu ruskog predsjednika, tokom koje je govorio…Comments ()
Narodna skupština Republike Srpske pola sata iza ponoći izabrala je novu Vladu RS koju će ponovo predvoditi dosadašnja premijerka Željka Cvijanović. Postizborna procedura nalaže i potvrđivanje premijerke i sastava nove entitetske vlade i u Vijeću…Comments ()
Raspravu o ekspozeu mandatarke za sastav nove Vlade RS Željke Cvijanović i večeras su u Narodnoj skupštini obilježili suprotstavljeni stavovi vlasti i opozicije. Plan rada Željke Cvijanović u budućem periodu Narodni demokratski pokret (NDP) je…Comments ()
Poslanik Srpske demokratske stranke u Narodnoj skupštini RS Vukota Govedarica rekao je da planovi i programi Željke Cvijanović o radu nove Vlade RS govore da vlast u RS-u smatra da svi problemi u ovom bh.…Comments ()

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com