ISTINITO

A+ A A-
U bivšem kliničkom centru Banjaluka strasti se ne smiruju. Stanetić ljekarima prijeti disciplinskom komisijom, a opravdava promjenu naziva i buduće projekte koji su dogovoreni u vrijeme ministrovanja Ranka Škrbića Promjena naziva Kliničkog centra Banjaluka u…Comments ()
Unija traži da se odluka o preregistraciji Kliničkog centra u Univerzitetsku bolnicu Banjaluka odmah stavi van snage, tvrdeći da se Vlada RS tim činom „potpuno odrekla ustavnih nadležnosti Republike Srpske u oblasti organizovanja zdravstvene zaštite…Comments ()
Na području opštine Kostajnica poplavljeno je više od stotinu stambenih i pomoćnih objekata nakon jučerašnjih obilnih padavina koji su u kratkom vremenskom periodu stvorili bujične potoke, izjavio je portparol opštine Aleksandar Pašić."Riječice Mačkovac, Strigova i…Comments ()
Banjalučki klinički centar pet godina je radio pod nezakonitim imenom. Ovo je potvrdila nedavna preregistracija ove ustanove u Univerzitetsku bolnicu čime su nadležni priznali „propust“ koji traje već nekoliko godina. Zakon o zdravstvenoj zaštiti iz…Comments ()
Ukrajinski planeri rata najavljuju skori napad na Krim, a zatim i na kopnenu teritoriju Ruske Federacije. Ukrajinskim Fejsbukom ubrzano se širi mapa na kojoj je predstavljen plan napada vojnih jedinica Ukrajine na Krim, zajedno sa…Comments ()
V.d. direktora Kliničkog centra Banjaluka Mirko Stanetić preregistrovao je tu instituciju u Univerzitetesku bolnicu čime je Republika Srpska ostala bez medicinske ustanove takvog tipa. Posljedice ovog poteza, smatra veći dio javnosti, biće katastrofalne po pacijente,…Comments ()
Lider SDS-a Mladen Bosić u intervjuu za EuroBlic kaže da ne očekuje da se vlast u Srbiji, a posebno premijer Aleksandar Vučić, uključi u nečiju kampanju u RS. Aludirajući na raniju Dodikovu podršku Tadićevim demokratana…Comments ()

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com