ISTINITO

A+ A A-
Šef predstavništva Republike Srpske u Moskvi Duško Perović u žižu javnosti dospio je nakon što je objavljeno da je i član Savjeta direktora ruske kompanije Njeftegazinkor, koja je svojevremeno privatizovala naftnu industriju RS.Perović, najvjerovatnije, predstavlja…Comments ()
Ukoliko bi izbori za načelnika bili održani sada, opozicija bi izašla sa zajedničkim kandidatom, što znači da bi polovina članova u biračkim odborima bili opozicioni, a polovina SNSD-ovi. To poziciji ne odgovara jer se smanjuje…Comments ()
Bosna i Hercegovina zemlja je direktora. Tačan broj direktorskih fotelja niko nema, no po službenim podacima u dva entiteta, Distriktu Brčko i u subjektima na državnom nivou je oko 200 hiljada generalnih direktora, a još…Comments ()
Vašington nije ponudio nikakve dokaze u korist svojih optužbi, piše po svojim analizama poznati američki novinar Robert Peri. On sugeriše da SAD ne objavljuju satelitske snimke katastrofe jer prikrivaju istinu U medijskoj histeriji povodom katastrofe…Comments ()
Ruski predsjednik sazvao je za 22. juli  sjednicu Savjeza bezbjednosti na kojoj će biti razmotrena kompleksna pitanja u vezi sa osiguranjem suvereniteta i teritorijalne cjelovitosti Ruske Federacije. Predsjednik Rusije Vladimir Putin u utorak, 22. Jula…Comments ()
Ministarstvo odbrane Ruske Federacije predstavilo je rezultate istrage u vezi sa avionskom nesrećom malezijskog Boinga 777 u Ukrajini, saopštio je načelnik glavne operativne uprave Generalštaba Vojnih snaga Ruske Federacije general Andrej Kartapolov. -U vezi sa…Comments ()
Sastanak predsjednika Srpske demokratske stranke Mladena Bosića i predsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića protekao je u srdačnoj i prijateljskoj atmosferi. Razgovorima je prisustvovao i kandidat Saveza za promjene za predsjednika RS Ognjen Tadić. Bosić i…Comments ()

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com