ISTINITO

A+ A A-
Na Zlatištu iznad Sarajeva, lokaciji koja se nalazi na teritoriji RS, a na kojoj je jutros osvanuo betonski krst postavljen u znak sjećanja na stradale sarajevske Srbe, večeras se okupilo tridesetak muškaraca koji su, kako…Comments ()
Na stranici Američke ambasade u BiH oštar tekst o odgovornosti vlasti napisali su David Barth, direktor misije Američke agencije za međunarodni razvoj u BiH i pukovnik Scott Miller, vojni ataše. „Međunarodne institucije su vlastima BiH…Comments ()
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, zatražio je milijardu evra od Rusije u četvrtak, kao finansijsku pomoć za suočavanja sa posljedicama razornih poplava koje su pogodile RS, piše agencija Itar Tass.“Ja razumijem trenutnu situaciju u Rusiji,…Comments ()
Jasno mi je da se u predizbornom periodu zahuktavaju događaji na unutrašnjepolitičkoj sceni. Međutim, poslije izbora počinje normalan svakodnevni rad, rekao je Vladimir Putin Miloradu Dodiku Predsjednik Rusije Vladimir Putin primio je predsjednika Republike Srpske…Comments ()
Institucije u prvom polugodištu potrošile više od 400 miliona KM, od čega 258 miliona za bruto plate i naknade! Institucije BiH potrošile su više od 403 miliona maraka u prvih šest mjeseci ove godine, a…Comments ()
„Ne znamo garanciju kredita, kamatu i šta je obezbjeđenje. Za svaki kredit koji RS uzima, odluku mora da donese Vlada i da prođe proceduru u NSRS. To se sada ne može desiti jer je već…Comments ()
Dug Republike Srpske iznosi 55 posto, a Federacije BiH 37 posto BDP-a, uključujući tzv. zakonski potencijal unutrašnjeg duga, saopšteno je iz Savjeta ministara BiH. Ekonomisti ističu da je jasno da je priča vlasti Republike Srpske…Comments ()

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com