ISTINITO

A+ A A-
Glavne aktivnosti muškarca iz BiH za kojim traga austrijska policija odnosile su se na prikupljanje finansijske pomoći za dzihadiste u Siriji Od ranih jutarnjih časova u Beču, Gracu i Lincu traje opsežna policijska akcija protiv…Comments ()
Austrijska policija od ranih jutarnjih sati sprovodi veliku akciju protiv međunarodnog terorizma u Gracu, Lincu i Beču, a glavni osumnjičeni je iz BiH. Oko 500 pripadnika policije, među kojima i specijalna jedinica Kobra, prema pisanju…Comments ()
Uprava Doboja, grada bukvalno razorenog tokom katastrofalnih majskih poplava, nedavno se odlučila na gotovo nestvaran aranžman narudžbom novog službenog automobila po astronomskoj cijeni, još nezabilježenoj u institucionalnim analima svih nivoa vlasti u BiH. U situaciji…Comments ()
PDP je odbio da dođe na konsultacije kod predsjednika RS Milorada Dodika jer, kako kažu, ne žele da daju legitimitet procesu izbora Vlade RS, „koji se očigledno odvija u krajnje sumnjivim i nedemokratskim uslovima“. I…Comments ()
Politička korupcija je instrument i način rada, života i opstanka političkih partija i drugih političkih subjekata. Oni ne mogu da egzistiraju bez korupcije, niti da gomilaju moć, uticaj i značaj u društvu Prva sjednica novog…Comments ()
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da već danas počinje konsultacije sa predstavnicima parlamentarnih političkih partija o imenovanju mandatara za sastav nove Vlade RS, čije ime bi trebalo da predloži do kraja sedmice. Rekao…Comments ()
Potpredsjednik DNS-a, Nedeljko Čubrilović večeras je izabran za predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske.Čubrilović je izabran sa 44 glasa za i 38 glasova protiv, dok uzdržanih nije bilo. Odmah nakon obraćanja u funkciji predsjednika NS RS…Comments ()

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com