ISTINITO

A+ A A-
U najnovijem izdanju magazina Respekt, između ostalog, pročitajte:   -Kako je Dodik postao najveći srpski feudalac   -Zašto je Milovanović postao šef kabineta Željke Cvijanović   -Upravni odbor RTRS sve odluke donosio nezakonito!?   -Predizborni…Comments ()
Patrijarh srpski Irinej sa sveštenstvom služio je danas jutarnju liturgiju u Sabornoj crkvi u Beogradu, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. Vaskršnja liturgija završena je pričešćem vjernika poslije koga je patrijarh Irinej ukazao na neophodnost zajedništva…Comments ()
Šest mjeseci od smrti Jovanke Broz, nekadašnje prve dame Jugoslavije, polaganjem cvijeća na grob u Kući cveća obilježili su njena sestra Nada Budisavljević i Žarko Jokanović, autor ispovijesti Titove udovice. Nada Budisavljević posjetila je grob svoje…Comments ()
Veliku subotu, drugi dan hrišćanske žalosti, obilježavaju pravoslavna crkva i vjernici. Taj dan Hristos je proveo u Hadu, pa se obilježava u molitvi i tišini.Na taj poslednji dan Nedelje stradanja i smrti vjernici cjelivaju plaštanicu…Comments ()
Sve hrišćanske crkve danas obeležavaju Veliki petak, dan kada je na Golgoti raspet i umro Isus Hristos. Ovaj dan hrišćanske žalosti je i poslednji i najznačajnijih u nedelji Stradanja za sav hrišćanski svet, a njegova…Comments ()
Ukrajinske snage ubile trojicu, a ranile 13 napadača u bazi u Mariupolju, na jugoistoku zemlje, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Ukrajine Arsen Avakov. Avakov je na svojoj Fejsbuk stranici naveo takođe da su, prema prvim…Comments ()
U finišu pregovora o formiranju nove vlade mediji spekulišu ko će biti ministri. Sem sigurnog Krstića, pominju se Tasovac, Kori Udovički, Tinde Kovač Cerović...Nakon sjednice Glavnog odbora Srpske napredne stranke izvjesno je da će u…Comments ()

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com