ISTINITO

A+ A A-
Aktuelna direktorica Poreske uprave Republike Srpske Zora Vidović prijavila se na konkurs za izbor novog direktora ove institucije. Na konkurs za novog direktora PURS-a, čiji mandat traje pet godina, prijavila su se samo tri kandidata.…Comments ()
Transparency International u Bosni i Hercegovini apelovao je na zastupnike u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH da pristupe sistemskom i dugoročnom rješavanju pitanja blokade primjene Zakona o sukobu interesa u institucijama vlasti BiH i dostavio…Comments ()
Izjave Tomislava Karamarka (potpredsjednika Vlade Hrvatske) o tome kako je nastala Republika Srpska i podrška poređenju Banjaluke i Blajburga je neprimjerena za tako visoko rangiranog političara i pokušaj skretanja pažnje sa njegovih porodičnih afera u…Comments ()
Patrijarh Irinej je u izjavi za emisiju “Lični stav” prokomentarisao šta misli o tome što se u voznom parku Srpske pravoslavne crkve nalaze skupi automobili. On je rekao da ta vozila nisu u vlasništvu vladika…Comments ()
Šef Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH (OBA/OSA), Almir Džuvo, 2006. godine dobio je državljanstvo Republike Hrvatske. Na ovu iznenađujuću informaciju dolazi još jedna: Direktor hrvatske Protuobavještajne agencije (POA) bio je lider HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade RH,…Comments ()
Zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Mirko Šarović rekao je da je spreman da se odazove na eventualni sastanak kod predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika o zauzimanju zajedničkog stava o popisu stanovništva u BiH. “Uvijek sam…Comments ()
Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, saopštio je na današnjoj konferenciji za novinare u Sarajevu da će podići tužbu protiv pojednih medija iz Banja Luke. Mektić je rekao da će tužiti medija koji su plasirali informacije…Comments ()

Najnovije

Sva prava zadrzana - Istinito.com