ISTINITO

A+ A A-
– Društvene mreže „tretiraće“ se kao javno mjesto   – Za nedolično ponašanje na društvenim mrežama prijeti zatvorska kazna   – Zakon u proceduri i pored jasnog upozorenja da NIJE usklađen sa propisima EU  …Comments ()
Vlasnik VIKOM radija i televizije, Vinko Perić, podnio je neopozivu ostavku na fukciju potpredsjednika PESP RS i napustio stranku. Perić je predsjedniku partije Emilu Vlajkiju čestitao ženidbu i najavio da će i on uskoro na…Comments ()
U zgradi CJB Banjaluka smještena je posebna prostorija iz koje su prisluškivani građani, izjavila je juče u nastavku suđenja optuženima za organizovani kriminal inspektorka MUP-a RS Ranka Karalić. Karalićeva je tokom svjedočenja protiv doskorašnjih kolega,…Comments ()
Bosna i Hercegovina, odnosno firme "Igman" i "Unis", od Ukrajine je dobila narudžbu vrijednu oko pet miliona evra, koja se odnosi na nabavku protivpancirnih metaka i municije za puške i pištolje. Ova narudžba zbog koje…Comments ()
Iako detalje razgovora sa Radojičićem kriju kao zmija noge, neki od njegovih dugogodišnjih prijatelja i saradnika otkrivaju da je on u sebi već prelomio i da samo čeka povoljan trenutak. U međuvremenu razmatra mogućnost aktiviranja…Comments ()
Predsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da će poslanici te stranke na svakoj sjednici Predstavničkog doma parlamenta BiH tražiti smjenu predsjedavajućeg tog zakonodavnog tijela Šefika Džaferovića, a ako se ta tačka ne…Comments ()
Prije tačno 25 godina u beogradskom Sava centru počeo je 14. vanredni kongres Saveza komunista Jugoslavije koji je prekinut nakon što je delegacija Slovenije, nezadovoljna težnjama za jačanjem savezne države, napustila kongresnu dvoranu. Ovaj događaj…Comments ()

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com