ISTINITO

A+ A A-
Šest mjeseci od smrti Jovanke Broz, nekadašnje prve dame Jugoslavije, polaganjem cvijeća na grob u Kući cveća obilježili su njena sestra Nada Budisavljević i Žarko Jokanović, autor ispovijesti Titove udovice. Nada Budisavljević posjetila je grob svoje…Comments ()
Veliku subotu, drugi dan hrišćanske žalosti, obilježavaju pravoslavna crkva i vjernici. Taj dan Hristos je proveo u Hadu, pa se obilježava u molitvi i tišini.Na taj poslednji dan Nedelje stradanja i smrti vjernici cjelivaju plaštanicu…Comments ()
Sve hrišćanske crkve danas obeležavaju Veliki petak, dan kada je na Golgoti raspet i umro Isus Hristos. Ovaj dan hrišćanske žalosti je i poslednji i najznačajnijih u nedelji Stradanja za sav hrišćanski svet, a njegova…Comments ()
Ukrajinske snage ubile trojicu, a ranile 13 napadača u bazi u Mariupolju, na jugoistoku zemlje, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Ukrajine Arsen Avakov. Avakov je na svojoj Fejsbuk stranici naveo takođe da su, prema prvim…Comments ()
U finišu pregovora o formiranju nove vlade mediji spekulišu ko će biti ministri. Sem sigurnog Krstića, pominju se Tasovac, Kori Udovički, Tinde Kovač Cerović...Nakon sjednice Glavnog odbora Srpske napredne stranke izvjesno je da će u…Comments ()
Snage pod kontrolom vlasti u Kijevu, opremljene oklopnim vozilima, opkolile su danas grad Slavjansk, na istoku Ukrajine, izjavio je Itar-tasu vršilac dužnosti gradonačelnika Vjačeslav Ponomarjov. Ponomarjov je ujedno i komandant bataljona za samoodbranu, navodi se…Comments ()
Tihomir Gligorić pozvao je predsjednika RS Milorada Dodika na detektor laži. Dodik je juče komentarišući  krivičnu prijavu protiv Gligorića i još nekoliko osoba rekao da će odgovarati svi koji su krivi i da nema zaštićenih,…Comments ()

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com