ISTINITO

A+ A A-
Konstitutivna sjednica NSRS zapela je već na drugoj tački dnevnog reda kod izbora članova Komisije za izbor i imenovanja. Sjednicom parlamenta predsjedava najstariji poslanik Ilija Stevančević, koji se, kako su njegove kolege primjetile, nije pripremio…Comments ()
U Banjaluci je danas počela konstitutivna sjednica novog saziva Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj bi svečane zakletve trebalo da polože novoizabrani poslanici, kao i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i potpredsjednici Josip Jerković i…Comments ()
Predsjednik RS Milorad Dodik danas polaže zakletvu na konstitutivnoj sjednici Parlamenta Republike Srpske. Vlast tvrdi da ima 42 glasa podrške, opozicija da ima obezbijeđenu većinu. Šukalo ostaje uz DNS Predsjednik Republike Milorad Dodik danas će…Comments ()
Izvršni odbor Glavnog odbora SNSD-a naložio je klubu poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske da podrži kandidata DNS-a Nedeljka Čubrilovića za predsjednika parlamenta Srpske saopštio je večeras predsjednik IO Nebojša Radmanović. Nakon sjednice…Comments ()
Iz redova opozicionih stranaka, javljaju pojedini mediji u RS, SNSD-u su prišli Ilija Stevančević iz Partije ujedinjenih penzionera i doskorašnji NDP-ovac Vojin Mitrović. Iz Demokratskog narodnog saveza juče su rekli da će dvojac iz Napredne…Comments ()
Predsjednik NDP-a Dragan Čavić izjavio je da će na konstitutivnoj sjednici Narodne skupštine RS, koja je zakazana za ponedjeljak, 24. novembar, biti poznato koji politički blok ima većinu za izbor skupštinskog rukovodstva."Ko god bude imao…Comments ()
Predsjednik Foruma za etničke odnose Dušan Janjić u intervjuu za sarajevsko Oslobođenje komentarisao je sličnosti albanskog premijera Edija Rame i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika ocijenivši da Rami „prijeti opasnost da postane novi balkanski Dodik“.…Comments ()

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com