ISTINITO

A+ A A-
Iako je najavio da će podnijeti ostavku i povući se iz politike ako Savez za promjene 14. maja na proteste izvede 40 hiljada ljudi, predsjednik RS Milorad Dodik je, u izjavi za ATV, ipak bio…Comments ()
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u svom govoru na Sokocu ponovo je zatražio štampanje novca kako bi se riješili nagomilani problemi u Republici Srpskoj. Ekonomista i nekadašnji ministar finansija RS, Svetlana Cenić, u razgovoru za…Comments ()
Opozicione stranke u Srbiji, koje su po nezvaničnim rezultatima na ivici cenzusa, održale su protest zbog sumnje u izbornu krađu ispred stare zgrade Skupštine u Ulici kralja Milana, u kojoj su prostorije Republičke izborne komisije.…Comments ()
Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a, Milorad Dodik, tvrdi da će podnijeti ostavku i da se više neće baviti politikom ako opozicija na protestima 14. maja okupi 40.000 ljudi. -Evo im ponuda, pa neka se potrude…Comments ()
Bahati Arkanov sin u Beogradu je odavno poznat po tučama i skandalima, zbog čega ga je majka, inače Dodikova prijateljica, i poslala u Banjaluku, navodno na školovanje. Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, i njegovo društvo…Comments ()
Odluka Vlade RS da "do daljnjeg" obustavi sve isplate iz budžeta potvrda je da novca nema, i da bi uskoro moglo da uslijedi i kašnjenje plata i penzija. Vlada Republike Srpske, na posebnoj sjednici održanoj…Comments ()
U prostorijama RIK Srbije sinoć je izbio sukob kada je saopšteno da koalicija Dveri-DSS ne ulazi uparlament. Incident je prijavljen policiji, a pokret Dveri je snimak sukoba objavio na svojoj Fejsbuk stranici. Nakon što je…Comments ()

Najnovije

Sva prava zadrzana - Istinito.com