ISTINITO

A+ A A-
Poslanici Napredne Srpske od juče zvanično ne podržavaju Vladu RS i tako će biti sve dok se ne istraži afera kupovine poslanika, piše Euroblic. Njihovo distanciranje znači da Vlada ima podršku većine samo zahvaljujući Vojinu…Comments ()
Grupa pijanih mladića juče je u Bratuncu napala službeno vozilo Ministarstva saobraćaja i veza RS koje koristi ministar Neđo Trninić i pretukla vozača, saznaje Istinito. Napad se dogodio juče popodne, nakon što je vozač dovezao…Comments ()
Sarajevo se užurbano priprema za doček pape Franje 6. juna. Stotine radnika pretvoriće stadion Koševo u crkvu na otvorenom, a nekoliko hiljada policajaca te nepoznat broj pripadnika FBI-ja, CIA-e i drugih tajnih službi priprema se…Comments ()
Zamjenik predsjednika treba da bude iz Banjaluke, jer dok god gubimo Banjaluku veoma je teško da u drugim gradovima to sve nadoknadimo. Podržavam Stevandića za zamjenika predsjednika stranke Potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić, koji je i…Comments ()
Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić krupnim koracima grabi prema preuzimanju fotelje stranačkog šefa od aktuelnog lidera SDS-a, Mladena Bosića. Dobro obaviješteni izvori Pressa tvrde da je Mićić, uoči održavanja izborne skupštine stranke 10. maja u Banjaluci,…Comments ()
Danas se navršava 35 godina otkako je preminuo nekadašnji doživotni predsjednik SFRJ Josip Broz Tito. Isto toliko godina Tito je proveo na čelu SFRJ (DFJ i FNRJ). Josip Broz Tito, neprikosnoveni vođa i predsjednik Saveza…Comments ()
Nosioci funkcija koji su se kandidovali za nove mandate u prethodnim godinama, kao i u toku predizborne kampanje 2014. godine, javnu funkciju koristili su na razne načine kako bi promovisali svoju izbornu kandidaturu, ili kandidaturu svoje…Comments ()
 

Ostale vijesti

Sva prava zadrzana - Istinito.com