ISTINITO

A+ A A-
Branislav Borenović izabran je danas za novog predsjednika PDP-a, dok je dosadašnji lider Mladen Ivanić proglašen počasnim predsjednikom stranke. Borenović je nakon izbornog Sabora PDP-a izjavio je da će ciljevi stranke biti ekonomski oporavak, borba…Comments ()
Aktivisti SNSD-a u Milićima uklanjaju bilborde SDS-a, prijete i zastrašuju građane. Izvori Istinito navode da su prijetnje i progoni građana koji se protive strahovladi SNSD-a i lokalnog vlastodršca Rajka Dukića svakodnevne. Političke prilike u Opštini…Comments ()
Generalni sekretar PDP-a i ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je da će nove programske smjernice ove stranke biti bazirane na ekonomiji, borbi protiv korupcije i zaštiti pozicije Republike Srpske i njenih nadležnosti i…Comments ()
Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva BiH, izjavio neće poštovati odluku Ustavnog suda BiH kojom je Dan Republike Srpske, 9. januar, proglašen neustavnim te da nije realno očekivati da ovakva odluka bude provedena. "Ovo je jedan…Comments ()
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će u nedjelju ili ponedjeljak sazvati sastanak svih važnih političkih ličnosti, predsjednika partija i nosilaca važnih funkcija u Republici Srpskoj i BiH na kojem će se odrediti…Comments ()
Opozicioni poslanici Narodne skupštine Republike Srpske predali su danas banjalučkom Okružnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv premijera Srpske Željke Cvijanović i ministra finansija Zorana Tegeltije, koje optužuju da su, suprotno Ustavu Republike, donijeli odluku o kreditnom…Comments ()
Policija RS i Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) pokrenuli su žestoku akciju kontrole i privođenja lica koja sumnjiče da su pripadnici terorističkih grupa povezanih s nedavnim napadima u Rajlovcu i Zavidovićima! Zbog sumnje…Comments ()

Najnovije

Sva prava zadrzana - Istinito.com