ISTINITO

A+ A A-
Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić rekao je da od referenduma, koji je obećavao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, nema ništa dok su on i njegovi politički predstavnici na vlasti. Bosić je na konferenciji za…Comments ()
– Litvanci pljačkali, vlast pomagala (II) – Inspektori: Novac samo provozan – Kapital Balkan Investment Banke fiktivno povećan za 15.207.368 KM – Inspektori otkrili da je Agencija bila saučesnik u milionskoj pljački BIB U Izvještaju…Comments ()
Obavezu ulaganja 4,35 miliona KM po privatizacionom ugovoru, Kopanja i Stanković su proveli na kriminalan način-naduvavanjem faktura prilikom kupovine rotacione mašine za štampu SOLNA i izvođenja građevinskih radova. Ako se na to doda i činjenica…Comments ()
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da će Banka Srpske opstati i da depoziti neće biti izgubljeni. "Ako ne riješimo problem dokapitalizacije sa nekim domaćim ili stranim ulagačem, onda imamo drugu, pa čak…Comments ()
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik jutros je vratio zakon o policiji i unutrašnjim poslovima na ponovno razmatranje u Narodnu skupštinu Srpske, nezvanično saznaje Srna. Članovi Zajedničke komisije Narodne skupštine i Vijeća naroda Republike Srpske usaglasili…Comments ()
Vlast u Republici Srpskoj u potpunosti je znala za kriminal koji je učinjen u Balkan Investment Banci. To dokazuje Izvještaj o izvršenoj inspekcijskoj kontroli Republičkog deviznog inspektorata koji je u posjedu poslovnog portala CAPITAL.ba. Kontrola…Comments ()
Investiciono-razvojna banka Republike Srpske planirala je da ove godine kupi službeni automobil od 117.000 KM, bez obzira što su poslovni rezultati IRB sve slabiji, a dobit u 2014. duplo manja nego godinu ranije. Osim pada…Comments ()
MojMix_sony_300x500
Sva prava zadrzana - Istinito.com