Ceca priznala pa porekla da je u Banjaluku došla helikopterom! (VIDEO)

Aktuelno

– Nije mi prvi put, ja se jedino raketom i podmornicom nisam vozila. Vožnja helikopterom je za mene najljepši vid putovanja, imate prelijepu panoramu i jedno uživanje, rekla je srpska folk diva.

Svetlana Ceca Ražnatović priznala je nakon novogodišnjeg nastupa u banjalučkom klubu “Drama Arena” da radi na novom albumu i da planira koncert povodom 30 godina rada na estradi, ali i da je u Banjaluku stigla helikopterom!

– Dugo nisam bila u Banjaluci i moram vam reći da sam imala jedan izuzetno prelijep i emotivan doček, rekla je Ceca za TV Pink.

Na pitanje da li se plašila putovanja helikopterom, kazala je da nije i da je uživala.

– Nije mi prvi put. Ja se jedino raketom nisam vozila i podmornicom. Vožnja helikopterom je za mene najljepši vid putovanja. Imate prelijepu panoramu i jedno uživanje, bila je iskrena pjevačica.

Helikopterski servis Republike Srpske (HSRS), nakon što je portal Istinito objavio da je Ceca u Banjaluku doputovala helikopterom Vlade RS, pokušao je da to demantuje. Ipak, po onoj narodnoj – u laži su kratke noge, i ova istina je izašla na vidjelo, a pisanje našeg portala se pokazalo istinitim.

– Snimak koji je izazvao ove tvrdnje, a koji je Ražnatovićeva emitovala na društevim mrežama, napravljen je iznad Banjaluke. Let je realizovan u okviru trenažnog leta posade Helikopterskog servisa na području Banjaluke i jedini je koji je posada imala taj i naredni dan, 1. januara 2018. godine, saopšteno je iz Helikopterskog servisa Srpske.

U saopštenju je takođe rečeno da helikopteri HSRS nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine i da “s toga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović”.

Rukovodstvo Helikopterskog servisa RS, koji se nalazi pod direktnom kontrolom Kabineta predsjednika RS Milorada Dodika, a koji je sasvim izvjesno i odobrio sporni let, demantovala je Ceca izrekavši pravu istinu – da je uživala u letu do Banjaluke!

Ovu izjavu pjevačica je dala za TV Pink odmah nakon koncerta, da bi u izjavi za Alternativnu televiziju, koju je navodno u Dodikovo ime kupio poznati banjalučki tajkun Slobodan Stanković, okrenula ploču i rekla da je u Banjaluku doputovala u sopstvenoj režiji.

– Ja imam ličnu potrebu da odmah demantujem takvu neistinu zato što sam ja svojim novcem došla u Banjaluku automobilom Q7. I pošto sam dala dio sredstava u humanitarne svrhe za RS, moj veliki prijatelj, dugogodišnji prijatelj, Boban Kusturić je ponudio da nam napravi panoramu iznad Banjaluke, rekla je Ceca za ATV.

Ceca ipak helikopterom letjela od Bijeljine do Banjaluke

Istinito nezvanično saznaje da je Ceca Ražnatović u Bosnu i Hercegovinu najvjerovatnije ušla automonilom na graničnom prelazu Rača kod Bijeljine, a da je od Bijeljine do Banjaluke doputovala helikopterom Vlade RS.

Na video snimku koji je Ceca objavila na društvenim mrežama, u kabini helikoptera se jasno vidi amblem HSRS sa obilježjima Republike Srpske, a sama pjevačica je priznala da je let helikopterom za nju “najbolji vid putovanja”, pa je svaka priča o “trenažnom letu uznad Banjaluke” ništa drugo do jeftin izgovor.

Priznala je i da joj nije prvi put da doleti u Banjaluku. Na humanitarnu večeru na kojoj je nastupala 2014. godine, a čiji je pokrovitelj bio Dodik, doletjela je iz Beograda avionom Vlade RS.

Tajni letovi Dodikovih prijatelja

Helikopterski servis priznao je indirektno da je njihov helikopter letio bez dozvole, što je ozbiljan prekršaj koji se vjerovatno ne dešava prvi put.

Kada je riječ o neprijavljenim letovima, valja podsjetiti da je Mile Radišić, u vrijeme kada se od pravosudnih organa RS i BiH krio u Srbiji, iznajmljenim privatnim avionom jednog aero-kluba iz Kragujevca doletio na aerodrom Banjaluka, a potom se “dobrovoljno” prijavio na izdržavanje zatvorske kazne.

Sportski avion kojim je Radišić došao u Mahovljane letio je preko Brčkog, u niskom letu i van dometa radara i nije bio prijavljen nadležnim organima. Milorad Dodik je nedugo nakon toga provocirao ministra vezbjednosti BiH Dragana Mektića da “ne zna kako mu je Radišić ušao u zemlju”.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *