Cenić: Kakav je to veliki Srbin i patriota koji danas nije otišao na sahranu Ivanovića!?

Aktuelno

“Kakav je to patriota, veliki Srbin, biti danas u Beogradu i ne otići na sahranu patrioti kakav je bio Oliver Ivanović”, kazala je večeras u emisiji ”Puls” BN televizije ekonomski stručnjak Svetlana Cenić.

Ovim riječima se osvrnula na današnju posjetu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika Beogradu koji nije prisustvovao sahrani Oliveru Ivanoviću.

– Baš me interesuje kakav je patriota i veliki Srbin da bude u Beogradu i da ne ode na sahranu. Kome je palo napamet da se sastanu u vrijeme sahrane.., kazala je Cenić.

Ona je konstatovala: “Da li se Dodik možda nije pojavio na sahrani zato što nije išao Aleksandar Vučić” i upitala: “Jeli to naličje patriotizma!?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Kako je saopšteno iz pres-službe predsjednika Srbije, razgovarali su o “unapređenju odnosa, projektu auto-puta koji bi trebalo da spoji Beograd i Banjaluku, Hercegovinu i istočni dio Republike Srpsku sa Srbijom”.

U Beogradu je danas sahranjen Oliver Ivanoivić, lider SDP iz Kosovske Mitrovice, kojeg je u utorak ujutro u sačekuši ubio za sada nepoznati napadač.

BN/Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *