Davor Dragičević: “Tužilaštvo je najveće zlo ove države”

Aktuelno

Ispred Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci počeli su protesti “Pravda za Davida”. Otac stradalog Davida Dragičevića istakao je da je loš rad Tužilaštva jedan od glavnih krivaca za nerasvijetljavanje smrti njegovog sina.

– Ja sam ranjen i stvarao sam ovu državu, koja me sada ubija. Tužilaštvo je najveći problem koje nam ne da nijedan dokaz i oni su najvećo zlo ove države. Bez njih ja pravno ne mogu ništa uraditi, a oni mi ne daju dokaze. Ja sve znam, al mi oni ne daju da dođem do istine. Jedini dokument što imam je potvrda o smrti koju je potpisao zločinac Željko Karan – istakao je Davor Dragičević.

Otac stradalog Davida istakao je da nikada nije dobio foto dokumentaciju istrage.

– On nije bio u vodi šest dana, nego do jedan dan. Nova istraga ide u dobrom pravcu. Prva istraga nije ni provedena, to je bila samo farsa. Ono štp je bilo u subotu nikada nije viđeno u Banjaluci. Novac sa računa nisam dizao, on će se koristiti za pravnu borbu. Mi imamo sve dokaze i znamo sta se desilo. Aktivno učestvujem u novoj istazi – istakao je Davor.

Otac pokojnog Davida istakao je da su dalji koraci da se ubice i svi saučesnici dovedu pred lice pravde.

Davor Dragičević dodaje i da ne zna motiv ubistva ubistva njegovog sina.

– Još niko nije identifikovan sa snimka od sinoć – istakao je on.

Tokom protesta ispred Tužilaštva Davor Dragičević je izrazio je i nezadovoljstvo postupcima gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića,

– Ovdje nas sve ubijaju, a gradonačelnik postavlja kišobrane – istakao je on.

SrpskaInfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *