REVOLT BL: Danas ćemo vidjeti ko je čovjek, a ko stranačka gnjida!

Aktuelno

Na fasadi Katoličke gimnazije u centru Banjaluke jutros je osvanuo grafit kojim aktivisti pokreta Revolt Banjaluka pozivaju poslanike Narodne skupštine Republike Srpske da podrže izvještaj Anketnog odbora koji je istraživao okolnosti smrti studenta Davida Dragičevića.

– Povodom zasjedanja NSRS na kojem je jedna od tačaka dnevnog reda rasprava i izjašnjavanje o izvještaju Anketnog odbora, formiranog da bi se utvrdile činjenice o tragičnoj smrti našeg sugrađanina Davida Dragičevića, jutros smo ispisali grafit na kojem piše: DANAS ĆEMO VIDJETI KO JE ČOVJEK I NARODNI POSLANIK, A KO STRANAČKA GNJIDA! PRAVDA ZA DAVIDA!!!

Ovim putem želimo da apelujemo na narodne poslanike, posebno na klimoglavce iz vladajuće većine, da na ovoj tački dnevnog reda budu ljudi i da razmišljaju kao roditelji, a ne kao stranački poslušnici, navodi se u saopštenju Revolta.

Poslanici NSRS danas bi trebalo da razmatraju izvještaj Anketnog odbora formiranog odlukom Narodne skupštine Republike Srpske s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja banjalučkog studenta Davida Dragičevića.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *