Dodik “opleo” po Govedarici i urednicima BN TV

Aktuelno

Predsjednik RS Milorad Dodik iznio je danas, nakon sastanka sa delegacijom Vlade Srbije, niz kritika i optužbi na račun predsjednika SDS Vukote Govedarice, ali i urednika na BN televiziji Suzane Rađen–Todorović i Željka Raljića.

Dodik je izjavio kako Govedarica “ide u strane ambasade” gdje priča da je “sve što se radi u Srbiji usmjereno za podršku Miloradu Dodiku ili nekom sličnom”. Poručio je da je ta podrška i saradnja između RS i Srbije usmjerena na podršku namjenskoj industriji u RS i banjalučkom preduzeću “Kosmos”.

– Nije se udostojio da pita strance kako je moguće da u RS nema fabrike za proizvodnju oružja i municije, a u Federaciji BiH ih je šest. A ide tamo da kleveće RS i Srbiju. To je Govedarica i njihov mentalni sklop. Ako me slučajno bude pitao o ovome, tačnu ću mu reći gdje je sjedio i koliko sati je bilo – rekao je Dodik.

Zatim se obrušio i na BN televiziju.

– Činjenica je da su dva važna novinara BN televizije proveli nekoliko dana na obuci u Londonu kod nekih struktura i zna se zašto je to urađeno. Ako treba, reći ću ko je bio, gospođa (Suzana) Rađen i (Željko) Raljić iz Banjaluke. To sve znamo i vidimo na koji način je teško nositi političku borbu. BN televizija pokušava da sprovede politike koje nisu u interesu RS i srpskog naroda – kazao je Dodik.

faktor.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *