DRŽAVNI UDAR U RS: Ljubavnice preko kreveta ruše Dodika i SNSD!

Aktuelno

Ako ne može opozicija, ima ko može!

SNSD-ova vlast u Republici Srpskoj, koja u režimskim medijima vrišti na strane plaćenike i domaće izdajnike i kojoj se na svakom ćošku priviđaju britanski obavještajci, u ovom trenutku je ozbiljno ugrožena iznutra i to direktno preko kreveta!

Dobro obaviješteni izvori u vrhu SNSD tvrde da funkcioneri ove stranke, koji pretenduju da nastave 12 godina dugu vladavinu u Republici Srpskoj, nisu u stanju da vladaju ni u svojoj kući.

Tako je, kako navode, jedna od bivših ljubavnica lidera SNSD Milorada Dodika nedavno telefonom pozvala njegovu suprugu Snježanu Dodik i obavijestila je da je njen muž na putovanje poveo novu ljubavnicu, koja je navodno zaposlena u Helikopterskom servisu RS.

Iako naviknuta da prethodnih godina uslovljava supruga sa “ili ona, ili ja”, Snježana Dodik je ovaj put pribjegla novoj metodi. Spakovala je svoje stvari i nestala na nekoliko dana iz Republike Srpske.

Izvori navode da je nakon tri dana potrage, u kojoj je navodno učestvovala i Bezbjednosno-informativna agencija Srbije (BIA), Snježana Dodik locirana u Beogradu. Nevjerni suprug je otišao da je moli da se vrati kući “bar do izbora”, kako ne bi pukla bruka, što je na kraju i učinila.

Ovo nije prvi put da se Dodikove ljubavne afere spominju u javnosti i da mu se obijaju o glavu. Tako je prije par godina jedna od službenica za odnose s javnošću u kabinetu predsjednika RS, nakon intervencije Snježane Dodik, naprasno napustila Palatu Republike i otišla u kabinet tadašnjeg premijera RS Aleksandra Džombića.

Dodik brine i o bivšim ljubavnicama

Ta bivša ljubavnica danas je dobro situirana i zaposlena u M:telu, kompaniji koja neskriveno podržava Milorada Dodika i njegov SNSD. To potvrđuje i kupovina poslovne zgrade “Grand trejda” u Picinom parku, koja je plaćena 65 miliona KM, iako je bilo problema oko uknjiženja te imovine zbog hipotekarnog opterećenja prethodnog vlasnika. Osim toga, posao u M:telu, koji je u vlasništvu Telekoma Srbija, dobile su i kćerke SNSD-ovih ministara Zorana Tegeltije i Ranka Škrbića.

Iver ne pada daleko od klade

Svekrvinu sudbinu doživjela je i Dodikova snaha, Ivana Dodik. I ona je nedavno napustila muža i obrela se kod roditelja u Beogradu. Navodno, Ivana nije mogla da se pomiri sa činjenicom da njen suprug Igor Dodik provodi vrijeme sa ženama sumnjivog morala, mahom sa estrade i to u lokalima u kojima se uveliko dila i konzumira kokain, što je postala uobičajena pojava u noćnim klubovima koji su u vlasništvu porodice i šire familije Dodikovih.

Dodik je, kako navode izvori, išao na razgovor sa Ivaninim roditeljima u Beograd i molio je da se vrati i da ne pokreće brakorazvodnu parnicu prije izbora. Navodno, Ivana se privremeno vratila u Banjaluku, ali ne živi sa mužem jer je on u ljubavnoj vezi sa snahom jednog banjalučkog građevinskog tajkuna.

Zanimljivo je da je Dodik snahi nedavno kupio i stan u elitnom naselju Trešnjin cvet na Novom Beogradu, na samoj obali Dunava. Stan je površine 122 kvadrata i uknjižen je na ime Ivane Dodik, što je vidljivo i iz zvaničnih podataka Republičkog geodetskog zavoda Srbije. Da li je u pitanju kompenzacija za Ivanine duševne boli, budući da je u poodmakloj trudnoći i hoće li njen brak sa Igorom opstati, vidjeće se kada prođu izbori.

Da mu je snaha trudna i da nosi drugo unuče, pohvalio se nedavno i sam Dodik u intervjuu beogradskom “Telegrafu”, u kojem je grubo izvrijeđao Davora Dragičevića, čijeg sina Davida je ubila banjalučka narko-mafija uz podršku MUP-a RS, a pravosuđe uporno prikriva počinioce ovog gnusnog ubistva. Dodik je tada govorio o gotovo idiličnim odnosima u njegovoj porodici, koji su sve samo ne idilični!

– Cijeli život sa svojom suprugom činim da se pobjegne od poroka, da ih formiram kao ozbiljne ljude. Moja ćerka danas ima četvoro djece, moj sin ima jedno i već čeka drugo. Ozbiljni su ljudi, bave se svojim poslovama, rekao je Dodik o svojoj porodici.

Dodik je uzor i lokalnim funkcionerima SNSD

Dodik nije jedini funkcioner SNSD kome ne ide u braku i ljubavi. Tako je nedavno, zbog nasilja u porodici, supruga načelnika Dervente i lokalnog šefa SNSD Milorada Simića napustila porodičnu kuću i otišla da živi kod sina.

Do nasilja je došlo nakon više svađa zbog bračnog nevjerstva i pijanstva, po kome je Simić odavno poznat u Derventi, a i šire. Svojevremeno je bio pod lupom medija i javnosti u aferi maloljetničke prostitucije u ovom gradiću, zajedno sa još nekoliko lokalnih tajkuna i političara, ali i estradnih “umjetnika”.

Posljednje informacije govore da se ni Simić nije dugo zadržao u porodičnoj kući u selu Kalenderovci i da živi sa svojom ljubavnicom koja je donedavno bila direktorica jedne javne ustanove u Derventi.

 Simićeva supruga pobjegla je iz kuće noću

Da li zbog grižnje savjesti, ili tek da smiri uzavrele strasti u vlastitoj porodici, Milorad Simić je namjerio da snahu imenuje za direktoricu vrtića u Derventi.

Zanimljivo je da je i 2007. godine bilo žestokih bračnih svađa i tuče između Milorada Simića i njegove supruge Slobodanke, ali policija ni tada, kao ni sada nije reagovala, uprkos prijavama. Čitav slučaj je tada zataškan, komandir PS Derventa kasnije je dobio načelničku poziciju u Opštinskoj upravi, a Simić mu je zaposlio i sina.

Slično je bilo i sada. Komandir PS Derventa je naprasno otišao na odmor.

Prostitucija u apartmanima Vlade RS!?

Moralno posrnuće visokih funkcionera Republike Srpske, koji budžetski novac odavno troše kao svoj, za lične potrebe i potrebe svojih stranaka, ogleda se i u zloupotrebama apartmana koje koriste u Administrativnom centru Vlade RS.

Redakcija portala “Istinito” posjeduje i dokaze o nemoralu i bludničenju ministara i drugih funkcionera o trošku građana Republike Srpske u apartmanima koji su im dodijeljeni na korišćenje, iako mnogi od njih ne ispunjavaju propisane uslove za to.

Mnogima su ovi vanbračni izleti srušili brakove, a kako je krenulo, i vlast bi mogla da bude ozbiljno uzdrmana svojevrsnim državnim udarom preko kreveta. Daleko ozbiljnije nego naporima opozicije!

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *