Login
<a class="gkTwitter" href="#">Twitter</a><a class="gkFb" href="#">Facebook</a><a class="gkPinterest" href="#">Pinterest</a><a class="gkGplus" href="#">Google+</a>

Stejt department uveo sankcije Nikoli Špiriću i zabranio ulazak u SAD! Istaknuto

Stejt department uveo sankcije Nikoli Špiriću i zabranio ulazak u SAD!

Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije Nikoli Špiriću, potpredsjedniku SNDS-a i poslaniku u Domu naroda Parlamenta BiH, objavljeno je večeras na zvaničnoj stranici američkog Stejt departmenta.

U odluci se navodi da su Nikoli Špiriću i članovima njegove porodice, supruzi Nadi Špirić, njegovom sinu Aleksandru Špiriću i ćerki Jovani Špirić, zabranjen ulazak u SAD.

- Gospodin Špirić je učestvovao imao koristi od korupcije, sticao ilegalnu korist u zamjenu za djelovanje u okviru svoje javne funkcije i uplitao se u javne procese, tokom svog mandata kao član Predstavničkog doma u Parlamentu Bosne i Hercegovine, navodi se između ostalog u odluci objavljenoj na sajtu Stejt departmenta.

Špirić je drugi visoki funkcioner SNSD koga su Sjedinjene Američke Države stavile na "crnu listu". Stejt Department je iste sankcije uveo predsjedniku SNSD Miloradu Dodiku u januaru 2017. godine.

Istinito

Komentari   

0 #2 Miki 11-09-2018 12:04
Špirke. Stara Lopuža.
Citiraj
0 #1 Tukic 10-09-2018 20:34
A koji iz pozicije, a da je bio na poziciji nije stekao nezakonitu korist. Svi. Gledaju šta i kako rade šefovi pa ih kopiraju. I tako mi umjesto da imamo normalan standard jel nas nema puno a živimo u resursom bogatoj državi, dižemo kredite da preživimo. Sramota. Nikad sebi neću oprostiti ostanak u ovoj zemlji i blesavo nadanje da će nam biti bolje. :eek:
Citiraj

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

nazad na vrh