Login
<a class="gkTwitter" href="#">Twitter</a><a class="gkFb" href="#">Facebook</a><a class="gkPinterest" href="#">Pinterest</a><a class="gkGplus" href="#">Google+</a>

Naoružani jastrebovi SNSD prijete Davoru Dragičeviću i "Pravdi za Davida"! Istaknuto

Naoružani jastrebovi SNSD prijete Davoru Dragičeviću i &quot;Pravdi za Davida&quot;!

Jedan od jastrebova režima koji ovih dana prijete Davoru Dragičeviću i članovima grupe "Pravda za Davida" je i izvjesni Aljoša Nikšić Cvele iz Banjaluke, koji se na svom Fejsbuk profilu pohvalio i ručnim raketnim bacačem "Zolja" u ličnom vlasništvu!

Kako to i priliči kukavicama, Aljoša Nikšić je vođi grupe "Pravda za Davida" Davoru Dragičeviću prijetio na Fejsbuku:

- Ti Davore Dragičeviću,čovječe koji ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac, tebi se kunem da nećeš biti tu tog famoznog 14. novembra. Mogu samo da vam poručim,vama izdajicama srpskog roda, da u vrlo skoro vrijeme dolazimo na Trg mi, mi najzaslužniji za Republiku Srpsku. I ti si Davore zaslužan, ali si se isto tako i posrao po RS i po svima nama. Ljudima su ginuli i po troje djece, ali nikad nisu psovali R. Srpsku i Pravoslavnu crkvu. Polako uspostavljam vezu sa svim patriotama da dođu na Trg Krajine na određen datum, a sa tim dolaze i naša djeca, majke, sestre, tetke, strine, stričevi, ujaci i da ne nabrajam dalje. Poješćemo nepravdu. - naveo je Nikšić u svojoj objavi na FB od 14. oktobra, koju je između ostalih, lajkovao i SNSD-ov Srđan Mazalica.

Nikšić, očito, ima i političke ambicije koje nikako da ostvari, ali zato ga u SNSD koriste za prljave poslove. Koliko je naivan u svom "žrtvovanju" za SNSD, sam je priznao u jednoj od objava:

- Kad sam svojevremeno pitao predsjednika Dodika: "Zašto mi stalno ne dozvoljavate da se kandidujem za poslanika? Narod me voli,pokupio bih dosta glasova za stranku", Dodik mi je odgovorio: "Zato što bi ti u predizbornoj šutnji na guzicu progovorio".

U svojoj galeriji fotografija Nikšić se pohvalio i zajedničkim fotkama sa predsjednikom RS i SNSD Miloradom Dodikom, premijerkom Željkom Cvijanović, gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem, Srđanom Mazalicom i drugim funkcionerima SNSD-a.

Zanimljivo je da je Nikšić prijetio na društvenim mrežama i najavio dolazak na Trg Krajine istovremeno kada i "Istočna alternativa", koja je najavila kontraproteste, a najavu prenijela i Novinska agencija SRNA.

Kako su mu bile malo samo "verbalne" prijetnje, na svom profilu je ponovio i fotografiju objavljenu prije dvije godine, na kojoj s balkona "nišani" ni manje ni viđe - ručnim raketnim bacačem "Zolja".

- Ovo je naša zolja, nije SDS izdajnika, naveo je Nikšić na FB.

Bilo bi korisno i po zakonu obavezno da se MUP RS pozabavi ovim prijetnjama i da provjeri da li je ta "Zolja" još uvijek neiskorišćena, ili je možda u međuvremenu ispaljena u Banjaluci!

Istinito

Komentari   

0 #4 Tanja Smit 18-10-2018 19:52
Omladino, nemojte ostali u tom gradu.. Dravi, nema (na za löst), tu buducnost za vas, idiote u inostranstvo.. Austriju, Nemacki. U Tim zemljama se ce e radnici, i posten gradjani, i ima ete svoju buducnost. .
Citiraj
0 #3 GORAN 18-10-2018 16:34
ISTA ONAKVA GDJE OBJAVLJUJETE SLIKE LOV JE POCEO TO JE OK AAAAAAAA
Citiraj
0 #2 Anica 18-10-2018 09:15
Ovo je strasno, kakva je to Država gdje se može otvoreno, nekažnjeno prijetiti ubistvom! Kakva je to država gdje se nekažnjeno ubije dijete i poslije pola godine nije pokrenuto sa mrtve tačke vezano za ubicu, kakva je to Država gdje ubice ubijenog optužuju ...posthumno!?
Citiraj
0 #1 RADA 18-10-2018 08:02
#strasno :-x #PRAVDAZADAVIDA
Citiraj

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

nazad na vrh