Dodik o protestima: Neće se ministar voziti u taćkama!

Aktuelno

Komentarišući današnje proteste „Zatvori škole, kupi audi“, organizovane zbog kupovine „audija“ od 115.000 KM za ministra prosvjete i kulture RS Daneta Maleševića, Dodik poručio da se ministar “neće voziti u taćkama”.

– Auto treba, što ne treba. Neće ministar ići u taćkama. Kada oni obezbijede da se Igor Crnadak vozi u taćkama ili na biciklu i ja ću se voziti u tome. Je li to ok? Isto tako i Mladen Ivanić i drugi njihovi ministri, rekao je predsjednik RS Milorad Dodik.

Premijerka RS Željka Cvijanović je ponovila da je Vlada RS ranije donijela odluku da se zamijene sva vozila starija od sedam godina.

– Kada se Mektić, Crnadak ili Ivanić budu vozili na biciklima, to će biti trendi, pa ćemo se i mi voziti, rekla je Cvijanović i dodala da je odluka Crnatka da poništi tender za kupovinu novog automobila od 100.000 KM „jeftin trik“.

Komentarišući izjavu odbornika PDP-a Draška Stanivukovića, kako mu dođe da je „izvuče za uši“ zbog njenih ranijih izjava o organizatorima posljednjih protesta, Cvijanović je rekla da je on „sladak ali nepristojan i nevaspitan“.

Dodik je dodao da ga Stanivuković podsjeća na Nikolu Dronjka, nekada studentskog vođu, a danas takođe PDP-ovca.

– Isto je on ovako ganjao budalaštine i vidite gdje je sada. Ostao dronjak, rekao je Dodik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *