POČELA KAMPANJA: Nekom sviće, nekom se odavno smrklo…

Politika

Kandidati Saveza za pobjedu, za srpskog člana Predsjendištva BiH i predsjednika RS, Mladen Ivanić i Vukota Govedarica, ozvaničili su početak izborne kampanje jutros u zoru.

Ivanić i Govedarica su uvjereni da pobjeđuju i da će za trideset dana svanuti svima u Republici Srpskoj.

– Ogromna je razlika između mene i mog protivkandidata. Ja donosim sigurnost i stabilnost i uvjeren sam u pobjedu moju i Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske, rekao je Ivanić.

On je dodao da je ovo borba između sigurnosti i stabilnosti i konflikta i neizvjesnosti, te da je čovjek budućnosti.

– Ja sam okrenut društvu u kojem čovjek može normalno da živi, on stvara društvo iz kojeg čovjek odlazi. Želim da Republika Srpska bude dio svijeta, on radi na tome da bude izolovana. Želim da se borim argumentima, on se bori uvredama. Znam da će normalnije i zdravije pobijediti i optimizmom čekam narednih trideset dana, rekao je Ivanić.

Govedarica je naglasio da je su izbori borba za bolju budućnost i pobjedu naroda i Republike Srpske, navodeći da je uvjeren da će se simbolika svitanja pretvoriti u realnost i da će u naredne četiri godine svitati bolji dani.

– Ovo nisu izbori u kojima jedna politika ili politička organizacija gubi izbore. Ovo su dani u kojima jedan narod dobija ili gubi budućnost. Vjerujem u dostojanstvenu budućnost naroda u Republici Srpskoj, rekao je Govedarica.

Inicijator jutarnje kafe sa kandidatima Saveza za pobjedu u bašti hotela “Bosna” bio je lider PDP Branislav Borenović.

– Htio sam sa njima, najbližim saradnicima, a prije svega prijateljima – Mladenom i Vukotom da popijem kafu u samo svitanje dana koji nas ubrzo vodi do potpunog svanuća u Srpskoj, normalnog života, bez straha, sigurnog, sa punom vladavinom prava u kojem će se cijeniti stručnost, a ne podobnost, izjavio je Borenović.

Jutros je zvanično počela kampanja uoči Opštih izbora u BiH koji se održavaju 7. oktobra i trajaće do 6. oktobra do 7.00 časova, kada nastupa izborna tišina.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *