Nepoznati počinioci oštetili automobil narodnog poslanika Adama Šukala (FOTO)

Društvo

BANJALUKA – Nepoznata lica oštetila su danas prije podne automobil narodnog poslanika Adama Šukala, koji je bio parkiran u centru Banjaluke. Automobil je izgreban ključevima i ulubljen je lim na zadnjim vratima.

Ovu informaciju Šukalo je objavio na svojoj stranici na Fejsbuku uz prateće fotografije i poruku – NEĆETE ME ZAPLAŠITI!

– Ostaviš automobil normalno i propisno parkiran, nemaš ličnih problema i sukoba ni sa kim a onda se vratiš i neko ti uništi i ponovo izgrebe auto i snaznim udarcom noge ulubi lim!- napisao je Šukalo u objavi na FB.

Šukalo kaže da je zgrožen ovakvim odnosom prema njemu i njegovoj imovini, što se ne događa prvi put, jer je njegov automobil i ranije bio meta napada huligana. Tvrdi da iza napada na njegovu imovinu ne stoje lični razlozi.

– Ja nemam ličnih sukoba i neprijatelja i jedini koji mogu da budu nezadovoljni mojim javnim istupima jesu predstavnici vlasti kojima smeta moje iznošenje podataka o kriminalu i korupciji, rekao je Šukalo za Istinito.

On je naglasio da nije policiji prijavio ovaj incident i da nema namjeru ni da to učini jer, kako je rekao, nema povjerenja u MUP Republike Srpske na čijem čelu je Dragan Lukač, kojeg je nedavno prijavio zbog ugrožavanja lične bezbjednosti, nakon prijetnji koje mu je uputio u Narodnoj skupštini RS.

Šukalov automobil prvi put je javno pomenut u okviru burne rasprave u Narodnoj skupštini RS, prilikom povlačenja odluke o referendumu o ukidanju Suda i Tužilaštva BiH. Tada je predsjednik RS i SNSD Milorad Dodik prozvao Šukala zbog njegovog automobila i stavio mu do znanja da mu je poznato šta on vozi.

Adam Šukalo je jedan od inicijatora osnivanja neformalnog Antikoruptivnog kluba u Narodnoj skupštini Republike Srpske u okviru kojeg djeluju i poslanici Branislav Borenović, Dragan Galić, Miroslav Brčkalo, Perica Bundalo i Zdravko Krsmanović.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *