Dodik bijesan na ponašanje roditelja stradalog Davida Dragičevića!? (VIDEO)

Društvo

Nakon potpisivanja koalicionog sporazuma sa liderima DNS i SP, predsjednik Republike Srpske i SNSD Milorad Dodik u petak je “mirne savjesti” otišao u baštu hotela “Bosna” da zalije dobro obavljen posao. Raspoloženje mu je pokvarila informacija koju je upravo dobio od svojih saradnika…

Naime, roditelji Davida Dragičevića ne odustaju od borbe za istinu o smrti svoga sina. Objavili su da će angažovati tim advokata koji će im pomoći u rasvjetljavanju okolnosti pod kojima je David izgubio život. U tu svrhu pokrenuli su akciju prikupljanja novca putem društvenih mreža.

Saopštili su i da neće prihvatiti ni nalaz ponovljene obdukcije koju je radio patolog iz Beograda, ukoliko on ne bude sadržavao odgovore na pitanja o vremenu i načinu smrti njihovog sina.

Ovo je očito veoma uznemirilo predsjednika Republike Srpske. Milorad Dodik je burno reagovao na poruke koje je dobio, što se vidi i po njegovom tipkanju na telefon, a nezadovoljstvo nije krio ni pred svojim koalicionim partnerima.

“…Ovo više nije normalno.., onaj dečko… Sad roditelji traže… (govori nerazgovijetno). Doš'o načelnik patologije sa VMA, bog te je*o! Doš'o, mi ga digli u toku noći da dođe…”

Dodik kao da smatra da su roditelji stradalog mladića nezahvalni iako se on lično “angažovao” na ovom slučaju, posjetio ih i zatražio od policije dodatne ekspertize i rasvjetljavanje cijelog slučaja.

Pravo pitanje je zašto se Milorad Dodik, koji je predsjednik Republike Srpske, na ovakav način miješa u rad pravosudnih organa, policije i tužilaštva? Ako se već miješa, zašto ne smjenjuje odgovorne koji ne rade svoj posao kako treba!?

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *