Davor Dragičević: Obdukcioni nalaz je nepotpun i nerelevantan!

Društvo

Podršku roditeljima banjalučkog studenta Davida Dragičevića (21) koji je stradao pod još nerazjašnjenim okolnostima, pružilo je nekoliko stotina Banjalučana, među kojima su bili i roditelji djece za čiju smrt niko nije odgovarao.

Okupljanje na Trgu Krajine u Banjaluci pod motom Pravda za Davida – Stop nekažnjenim ubistvima u Banjaluci, koje traje od 26. marta, nastavljeno je i danas.

Otac pokojnog Davida, Davor Dragičević potvrdio je da je dobio obdukcioni nalaz Instituta za sudsku medicinu RS iz Banjaluke, koji je potpisao dr Željko Karan. Prema tom nalazu nasilna smrt Davida Dragičevića nastupila je 18. marta u četiri sata ujutro.

– Nema fotodokumentacije u obdukcionom nalazu, nepotpun je i nerelevantan. Ja ne mogu da vjerujem da se to događa, rekao je Davor Dragičević.

On je zahvalio okupljenima na podršci i rekao da će nastaviti da se bori za istinu o smrti svoga sina i da ova okupljanja predstavljaju borbu za pravdu ne samo za Davida, već i za njegove ubice i njihove saučesnike.

– Niko meni neće poturiti tuđe dijete da ja smatram da je on ubica mog djeteta. Ja ću skinuti vrh piramide. Tražim ubice mog Davida, vašeg Davida, našeg Davida, rekao je Dragičević. Dodao je da prema njegovim informacijama, Tužilaštvo vodi ubrzanu istragu.

Okupljenima se obratio i Darko Đurović, otac Nikole Đurovića (20), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na Rakovačkim Barama avgusta 2012. godine.

– Šest i po godina traje moja borba da dokažem da je Stanislav Čađo odgovoran za saobraćajku i smrt moga sina. Istina se ne skriva zbog Čađe već zbog visokog moćnika Republike Srpske, rekao je Đurović.

Skupu se obratila i majka čiji sin je nastradao u saobraćajnoj nesreći prije 20 godina, a čiji ubica nikada nije priveden pravdi.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *