Zašto Dodikovi tajkuni dolaze na Trg Krajine?

Društvo

Okupljanja na Trgu Krajine već 50 dana privlače pažnju svih pravdoljubivih građana u Republici Srpskoj i BiH, ali i širom regiona. Svakodnevno se grupi “Pravda za Davida” pridružuju novi ljudi, ali je i dalje enigma šta na Trg Krajine dovodi Dodikove tajkune i prijatelje.

Nakon Slobodana Stankovića, koji je sa rukama na leđima prošetao Trgom Krajine u subotu 21. aprila, tokom priprema za veliki sup podrške “Pravda za Davida”, i drugi tajkun blizak vlastima RS, Budumir Budo Stanković, došao je da se na licu mjesta uvjeri šta se svakog dana od 18.00 časova dešava na centralnom banjalučkom trgu.

Budimir Stanković, tajkun iz najbližeg okruženja predsjednika SNSD i Republike Srpske Milorada Dodika, koji je na kriminalan način došao do vlasništva nad zemljištem banjalučke Poljoprivredne škole i preprodao ga, na Trgu Krajine se pojavio 9. maja.

Malo ko od okupljenih je u čovjeku u tamnoj jakni i farmerkama, sa torbicom preko ramena, prepoznao Dodikovog kuma, poznatog nasilnika koji je i fizički nasrtao na ljude iz Geodetske uprave.

Zašto se Budimir Stanković pojavio na Trgu?

Pažljivo je pratio šta se dešava tokom okupljanja, zagledao prisutne i slušao govornike. Njegova radoznalost, vrlo moguće, potiče od njegovog kuma Dodika, koji očito više ne vjeruje svačijim očima.

A broj okupljenih na Trgu Krajine stalno se povećava…

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *