Ubij se, Rajko, uzimao si pare!

Društvo

Rajkane, svaki put kada iskoračiš u medije i počneš neosnovano da blatiš novinare koji žive od svog rada, za razliku od tebe koji živiš od milosti tvoje Partije za kojom čezneš, dobićeš žestoku porciju!

PIŠE: Željko Raljić

Dok je trajala emisija “Izazovi” na BN TV, Rako Vasić novinarčina, štamparčina, skulptorčina, stolarčina, najveći mudonja među crvenim kmerima SNSD, koji javno smije da proziva Milorada Dodika i Aleksandra Vučića, vrištao je po Tviteru jer sam se “drznuo” da pomenem njegovo presveto ime u kontekstu obojenih revolucija.

Izvini, Rajko, ali morao sam. A morao sam jer si se ti u emisiji “Pečat” RTRS drznuo da iznosiš najgnusnije laži o medijima i novinarima u Republici Srpskoj. Lagao si, Rajko, a ja laž ne trpim. Lagao si, a ja ću na svaku tvoju laž odgovoriti istinom.

To što si me nazvao provincijalcem i drkadžijom, to ti opraštam. Moja provincija, Kneževo, Skender-Vakuf, Milan Knežina za koju ti ni ne znaš jer za tebe postoji samo istorija tvoje partije, dala je svijetu toliko dobrih i korisnih ljudi, pred kojima ti možeš samo da osjećaš kompleks niže vrijednosti. A masturbacijom se ne zanimam na tastaturi, niti inače.

Ali, to što si me nazvao “glorifikatorom usranih dolara” je nešto što će te skupo koštati. Zato ćeš biti glavni krivac što ću u nastavcima da vas gazim valjkom istine, kao crve. Tebe, Predraga Ćeranića, Aleksandra Vranješa, Stefana Karganovića, Srđu Trifkovića, Dževada Galijaševića… i sve ostale podguzne muve Milorada Dodika koji previše dobro žive od laži na račun građana Republike Srpske. Tako da znaju kome ima da zahvale. A da su zaslužili, zaslužili su!

Rajkane, svaki put kada iskoračiš u medije i počneš neosnovano da blatiš novinare koji žive od svog rada, za razliku od tebe koji živiš od milosti tvoje Partije za kojom čezneš, dobićeš žestoku porciju. Ni ti ni RTRS nemate ni moralnog ni profesionalnog kredibiliteta da kritikujete bilo koga. RTRS je dokazana fabrika laži, a ti si bio ministar informisanja u vladi koja je finansirana “usranim dolarima” na koje si danas tako alergičan.

Evo ti i dokaz da si ipak uzimao pare. A imam još dokaza koji govore da ste ti i tvoj SNSD godinama dobijali donacije iz inostranstva. Kad me već vučeš za onu stvar, onda je red i da svršim.

Je l’ štamparija “Trioprint” tvoja, Rajkane?
Je l’ “Fridrih Ebert štiftung” njemački?

A sada, pošto sam dokazao da si ipak uzimao pare, ako si čovjek od riječi, ubij se. To je daleko časnije nego namlatiti žensko čeljade i poslati modro u školu.

Ima nas dosta u Banjaluci i Republici Srpskoj koji ćemo ti doći na sahranu. Jer, kad umre novinar, red je da mu na sahranu dođu i oni koji ga nisu voljeli.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *