Davor Dragičević poručio institucijama: “Riješite ubistvo ili neće biti izbora!”

Društvo

Građani Banjaluke po 73. put, okupili su se na Trgu Krajine kako bi pružili podršku porodici Dragičević u borbi za pravdu i istinu u utvrđivanju tačnih okolnosti smrti njihovog tragično nastradalog sina Davida Dragičevića.

„Svim nadležnim institucijama ja, otac silovanog, mučenog, ubijenog i bačenog u kanalizaciju Davida Dragičevića, danas, 06.06 poručujem ako ne budete riješili ovo teško ubistvo oktobarskih izbora neće biti“, rekao je Davor Dragičević i ponovio imena svih koje smatra odgovornim za prikrivanje dokaza u ovom slučaju.

Ukoliko ne preduzmu ove korake, rekao je lično će doći lično po sve njih i ujedno napomenuo da to ne govori u ime grupe „Pravda za Davida“ i u ime okupljenih građana, već u svoje lično ime.

„Govorim u svoje ime, ne igrajte se mojim mrtvim djetetom. Na grob nisam otišao 40 dana, izvini sine. Ako vam je stalo do nas građana, uradićete šta treba. Do oktobarskih izbora. Ja nisam ni zločinac, ni ubica, ako dođem po vas, vrlo dobro ćete vidjeti ko sam ja, ko je David Dragičević“, rekao je Davor Dragičević.

Podsjetimo, Davor Dragičević je danas predao 30 novih prijava protiv NN lica u Tužilaštvo RS. Na novinarsko pitanje šta znači da neće biti izbora, rekao je da izbore neće spriječiti revolucijom.

(BN)
Foto: RAS Srbija/SrpskaInfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *