Login
<a class="gkTwitter" href="#">Twitter</a><a class="gkFb" href="#">Facebook</a><a class="gkPinterest" href="#">Pinterest</a><a class="gkGplus" href="#">Google+</a>

Prevoznici: Nismo huligani, niti želimo sukob sa "našom" policijom

Prevoznici: Nismo huligani, niti želimo sukob sa &quot;našom&quot; policijom

Iza naših mirnih okupljanja ne stoji niti jedna politička partija, niti smo mi bilo kojoj političkoj partiji bili vjetar u leđa. Odgovorno tvrdimo da nismo “huligani” koji su izašli na ulice da ruše vlast, već da se bore da opstanu u svojoj zemlji od svog teškog rada – navedeno je u saopštenu koje je poslalo Udruženje prevozinika za unutrašnji i međunarodno transport RS.

Navedeno je da su mirnim okupljanjem htjeli da pokažu svim institucijama u RS i BiH u kako teškom ambijentu rade.

-Očekivali smo razumijevanje i poziv da razgovaramo da uz obostrano zadovoljstvo nađeno rješenje kako bi nam pomogli i razumjeli nas, da nam ne odlaze mladi ljudi iz zemlje ne da budu radnici u EU već robovi, međutim to se nije desilo. Na goloruke građane i prevoznike poslana je specijala i veliki broj policije sa ciljem zatrašivanja i eventualne primjene sile što nas je šokiralo. Trenutno sve naše aktivnosti po pitanju protesta obustavljamo jer ne želimo da se tučemo sa tobože našom policijom u koju od juče nemamo povjerenja, kao ni u institucije RS, sve do sastanka sa prevoznicima koji će se hitno održati, te donijeti odluka o daljim koracima – navedeno je u saopštenju koje je potpisao predsjednik Udruženja Nikola Grbić.

Navode da je odluka o smanjenju cijene nafte za 0,05 KM za njih ponižavajuća i sramna i da na nju ne pristaju.

srpskainfo.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

nazad na vrh