“Stići će vas ruka pravde!”

Društvo

“Sučesnici i ubice koji ste ga oteli, držali, silovali, tukli, maltretirali i na kraju sa naredbom da bude ubijen, položili u kanalizaciju – David je dijete ljubavi, bio je voljen pažen, mažen, bio je reper umjetnik pjesnik, student dva fakulteta. Ovaj trg ovdje ste vi napravili zločinci i ubice sa svojom konferencijom 26. marta ove godine”, rekao je Dragičević.

Dragičević je ponovo prozvao Rađene, Ilića, Lukača, Vreću, Lepira da ako ne riješe ubistvo do oktobra izbora neće ni biti.

“Ovo je ruka istine i pravde, stići će vas ova ruka”, poručio je Dragičević.

Davor Dragičević obratio se okupljenima riječima da je saučesništvo u ubistvu teži zločin od ubistva, da je kazna za ovo djelo 45 godina.

Davidova majka, Suzana rekla je da njihovo dijete nije na prodaju, da nema cijenu te izrazila žaljenje što su prisiljeni da se ovako okupljaju i na ovakav način traže pravdu.

“Našeg Davida ništa neće vratiti, ovo je vaša borba, za vas i vašu djecu. Ovo je borba za vašu budućnost. Mile, Milorade mislila sam da si glavni baja, ali nisi, Lukač je glavni baja”, poručila je Davidova majka.

Proteklih 103 dana građani su na Trgu Krajine tražili da se obznani istina u slučaju stradanja Davida Dragičevića iz Banjaluke i da odgovorne za njegovu smrt stigne pravda.

mondo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *