Davor Dragičević: Egzekutor je ćelav, znam i šta vozi!

Društvo

Istina i pravda nemaju cijenu. Zato građani i članovi grupe Pravda za Davida neće odustati – poručeno je sa Trga Krajine u Banjaluci. Petog oktobra će biti otkriveni nalogodavci, a nešto prije i egzekutori, saopštio je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

– Petog oktobra ću otkriti imena nalogodavaca, a nešto prije i egzekutora. Reću ću vam samo da znam sve, egzekutor je ćelav, znam mu i broj registarskih tablica, rekao je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

Davor Dragičević će otići pred banjalučko okružno tužilaštvo u ponedeljak u 14. 30 časova. Pozvao je sve dobre ljude koji ne vjeruju u rad tužilaštva i policije da mu daju podršku.

– Ne daju mi ništa. Molim sve ljude da dođu. Lepire i Vrećo, hoćete li sutra reći ko je ubio Davida Dragičevića?, poručio je Davor Dragičević sa Trga Krajine u Banjaluci.

Građani su se okupili 147 dan zaredom na Trgu Krajine.

Njihove pesnice su svaki put u zraku kad krene pjesma Klinac u getu koju je otpjevao ubijeni David Dragičević. Svaku noć na istom mjestu, jer, kako kažu, istina će jednom izaći na vidjelo.

rtvbn.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *