Pojačane radarske kontrole u Brčkom

Društvo

Pripadnici Jedinice saobraćajne policije Brčko distrikta vršiće tokom naredne sedmice pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila na većini puteva na području distrikta, posebno u naseljenim mjestima.

Riječ je o magistralnim putevima koji iz Brčkog vode ka Bijeljini, Banjaluci, Tuzli i Loparama, kao i na više lokalnih saobraćajnica.

Na pravcima Brčko-Lončari /Dejtonska ulica/, Brčko-Bijeljina / Bijeljinska ulica/, Brčko-Čelić /Ulica Nikole Tesle/ i Brčko-Cerik /Malezijski put/ brzine kretanja vozila kontrolišu se iz dva smjera pomoću stacionarnih radara, saopšteno je iz brčanske policije.

Pokretnim radarom koji nakon podešavanja automatski samostalno radi i registruje prekršaje policija će vršiti i nenajavljene kontrole, posebno na mjestima gdje se razvijaju veće brzine – poslije stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada.

Policija sugeriše svim vozačima da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima i da poštuju saobraćajne propise kako bi zaštitili sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *