Dragičević: Ugrožena bezbjednost članova “Pravde za Davida”

Društvo

Dragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša. Na Davidovom trgu 163. dan stojimo mirno i dostojanstveno. Istine i pravde nema, a od ove države i institucija sigurno je neće ni biti.

Poručio je danas Davor Dragičević, još jednom zahvalivši svim prisutnima koji su sa njim i njegovim “ubijenim sinom 163 dana”.

– Molio bih vas za legendu Banjaluke i jugoslovenskog sporta, velikog gospodina Marijana Beneša minut ćutnje – rekao je Dragičević i ponovio da je saučesništvo u ubistvu veći zločin od ubistva, te da je predviđena kazna za ovo djelo do 45 godina robije.

Zahvalio se svim domaćim medijima i portalima, ali i njemačkoj televiziji ARD koja je i danas prisustvovala skupu.

– Na žalost mi imamo državnu, zločinačku televiziju i agenciju Srna. Meni što prijetite, nije me briga. Ja života nemam od 17. marta, ali pošto prijetite grupi “Pravda za Davida” i svim ostalim ljudima, i navodite kriminalce i ubice na njih, od sutra ćemo skupljati potpise i dokumente koje, predlažem, da priložimo institucijama iz Evropske unije, kada već naša država i institucije neće da zaštite građane. Pošto ste vi zločinci i ubice sa Srne i RTRS-a i ostali. Javno progonite ljude i javno im stavljate metu na čelo. Stalno govore da je Davor Dragičević rušitelj RS, a sa mnom i grupa “Pravda za Davida”. Mi smo branitelji RS i Ustava i institucija. Ali ovakva Srpska i institucije ne trebaju ni mom ubijenom djetetu, da grob mu bude tu, ni meni, a ni vama – naveo je Dragičević.

On je podsjetio da se ubice uvijek vraćaju na mjesto zločina.

– Danas, čitav dan me prate i došli su do mjesta gdje su položili Davida Dragičevića, na ušću Crkvene u Vrbas. Eto, koliko su pametni. Stara izreka kaže: “Ubice se uvijek vraćaju na mjesto zločina”, u istim uniformama, vozilima i registracijama. Niti im vjerujem, niti me zanima, ni Tuzilaštvo, ni MUP. Svi znaju istinu. Niko neće da kaže i prizna. Svi čekaju izbore – poručio je Dragičević

Dodaju da svi čekaju da Davor Dragičević uhvati zmiju svojim rukama.

– Ja sam davno uhvatio zmiju sa obema rukama i rekao sam svima i ko su ubice i nalogodavci. Oni hodaju, šetaju, ljube svoju djecu, bahate se i dalje. A moje dijete trune blizu moje kuće. Slomiti me nećete. Zdrav razum imam i logiku. Imam i srce koje kuca i za mog Davida i za svu djecu. Ali, nećete dugo! Rok vam je 5. oktobar! Moraćete se svi opredijeliti da li ste za istinu i pravdu ili ste saučesnici, zločinci, ubice u organizovanom ubistvu Davida Dragičevića. Pravda za Davida! Pravda za našu djecu! Pravda za sve nas! Ostajemo ovdje! Idemo do kraja – poručio je Dragičević.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *