Davor Dragičević: Sutra prijave za laži izrečene na RTRS

Društvo

Nema ni zločinaca, ni istine ni pravde, za 30 dana ću doći kod tebe sine moj i ostati, poručio je Davor Dragičević sa banjalučkog Trga na kojem se ponovo okupio veliki broj građana kako bi pružili podršku ogorčenom ocu.

Davor je otkrio da će sutra ujutro biti pred zgradom RTRS-a nakon toga podnijeti prijave zbog laži koje je ova televizija objavila na dan velikog skupa u julu ove godine.

– Ako nema spokoja duši mom Davidu, ako prozivaju sve nas i dan danas neka ne bude ni mira za vlast – istakao je ogorčeni otac.

Ponovio je da 5. oktobra spušta ruku i da sve što se bude događalo nakon toga odgovornost snose predsjednik RS, premijerka, MUP RS, tužilaštvo i drugi.

– Vi ste ti koji rušite RS, vi ste zločinci i ubice Davida i ostale djece, a previše ih ima, vi ćete snositi odgovornost. Slobodno neka me napadnu i “kornjače” i specijala i dasteri slobodno neka me napadnu, David se nije mogao odbraniti, ali grupa Pravda za Davida i ja hoćemo – galamio je otac sa glavnog banjalučkog Trga.

Uz Suzanu i Davora i grupu Pravda za Davida građani stoje 164 dana, a danas su redom dolazili za mikrofon i navodili svoje razloge zbog kojih su sve vrijeme tu.

Među razlozima koje su građani navodili su stanje društva bez demokratije i istine. Među okupljenima su bili i borci Vojske RS.

– Ovdje ne stoje oni koji su švercovali već oni koji su se borili na prvoj liniji. Za par dana će nas biti i više. Mi nismo teroristi, već smo se borili na prvoj liniji – poručili su borci.

Kao razlozi su navedeni i da nema veće časti nego postradati za istinu i pravdu.

– Nije čovjek koji okreće glavu od ovog zločina. Ne damo djecu – riječi su jedne Banjalučanke.

srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *