Radojičić na proslavi punoljetstva: Provjerite ima li vas na biračkim spiskovima

Društvo

U Banskom dvoru u Banjaluci u subotu naveče je održana manifestacija pod nazivom “Proslava punoljetstva” koju je organizovalo udruženje građana “Pravda”.

Banjalučanima rođenim 2000. godine obratio se gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, koji im je čestitao rođendan i punoljetstvo i poželio mnogo uspjeha u daljem životu.

Radojičić je mlade pozvao da studiraju na Univerzitetu u Banjaluci i da se, ako odu u inostranstvo, uvijek vraćaju u svoj grad.

– Vi ste mladi i ambiciozni ljudi, puni ideja i samopouzdanja. Ne odustajte u realizaciji svojih ideja jer je život čudan i u životu teško da bilo šta ide pravolinijski. Biće svega u životu, ali nemojte nikada odustajati. U životu treba imati cilj i nastojati taj cilj ostvariti, rekao je Radojičić.

Da i ova manifestacija nije slučajno organizovana u vrijeme izborne kampanje, potvrđuju i ove, istina fino upakovane, riječi gradonačelnika Radojičića.

– Na kraju školske godine svi ćete dobiti besplatne rodne listove, a neki od vas i stipendije. U Gradskoj upravi možete da provjerite da li ste upisani u birački spisak jer ste stekli pravo glasa, naveo je Radojičić u obraćanju mladima.

Član udruženja “Pravda”, koje je organizovalo “Proslavu punoljetstva”, Saša Dragoljić, rekao je da se Banjaluka organizacijom ove manifestacije svrstava među evropske gradove koji na taj način pokazuju da im je stalo do sopstvene mladosti i budućnosti.

– Punoljetstvo je jedan od važnijih trenutaka u životu svakog čovjeka. To je dan kada i zvanično ulazimo u svijet odraslih. Vi jeste budućnost našeg grada, Republike Srpske, ali zašto ne reći, i čitavog svijeta. Ne prestajte biti djeca, jer vaši dječiji snovi, ako ih dosljedno pratite, mogu promijeniti svijet, poručio je Dragoljić.

Zabava je nastavljena u dvorani “Obilićevo”.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *