Sutra pretežno oblačno vrijeme

Društvo

Sutra će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Ujutro će biti malo toplije, u Krajini umjereno do pretežno oblačno, dok će u ostalim krajevima biti vedro uz malu lokalnu oblačnost. Po kotlinama i oko rijeka na istoku moguća je magla.

Tokom dana oblačnost će se sa zapada postepeno širiti ka istoku, tako da će popodne biti promjenljivo oblačno uz sunčane intervale, ali i mogućnost za pokoji pljusak, uglavnom u planinskim predjelima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, dok će u Hercegovini biti umjeren jugozapadni, veći dio dana.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 12 do 18, na jugu od 18 do 22, a dnevna od 25 do 31 stepen Celizijusov, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Čemerno i Kalinovik 20, Ivan sedlo 22, Han Pijesak 23, Gacko i Sarajevo 24, Mrkonjić Grad, Šipovo, Ribnik i Srebrenica 25, Bihać, Bugojno, Jajce, Livno i Sanski Most 26, Foča, Mrakovica, Novi Grad, Banjaluka i Prijedor 27, Bileća, Rudo, Trebinje, Tuzla, Zvornik i Doboj 28 stepeni Celzijusovih.

U Srpcu, Višegradu, Brčkom i Gradačcu danas je u 14.00 časova izmjereno 29 stepeni Celzijusovih, Stocu 30, te Mostaru i Bijeljini 31 stepen Celzijusov.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *