Vladika Atanasije: Šešelj je luda, Vučić izdajnik, Tadić komunjara, Dodik lupa… (VIDEO)

Društvo

Umirovljeni vladika Atanasije Jeftić dao je svoj sud o nekima od najpoznatijih srpskih političara i aktuelnih lidera u Srbiji i Republici Srpskoj, ali i o patrijarhu Irineju. Nije ih štedio!

– Ovaj patrijarh nije moj patrijarh, on je Vučićev! Sad se popravio patrijarh. On je navijao za Vučića izdajicu, da je to bila sramota! Srbi na Kosovu, znate šta kažu!? Ovaj predsjednik nije moj predsjednik, ovaj patrijarh nije moj patrijarh!

Na opasku da za Srbe nije dobro da se dijele, vladika je imao odgovor:

– I za Miloševića je Brana Crnčević govorio: Da idemo svi za njim, da se ne delimo. E ‘oćemo da se delimo, da se vidi ko je šta! Vi svi Srbi idete za Vučićem kao ludaci, to je izdajica neviđeni!

Vladiku su pitali i šta misli o Hercegovcima Vojislavu Šešelju, Vuku Draškoviću.

– Glavna srpska luda to je Vuk, i Šešelj! Šešelj je rodio Nikolića i Vučića! To je prva luda bila! On je govorio za mene da sam izdajnik i papski plaćenik!

Ni za bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića, vladika Atanasije nije imao lijepe riječi.

– Tadić, komunjara bio i ost'o!

Šta velite za ovog našega iz Republike Srpske? Ako je s Vučićem onda je kao i on…

– Kojeg? Pa on lupa! On samo lupa… Da ne može Srbija da apsorbuje Šiptare… On je lud! Sa ovim izjavama se svrstao sa Vučićem, Dodik. Ako je država, al’ nema države… Njima će Sandžak da nastavi otcjepljenje, kako rade. Jedino mu je dobro što se drži Jevreja i Rusa, Dodik, inače lupa.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *