Login
<a class="gkTwitter" href="#">Twitter</a><a class="gkFb" href="#">Facebook</a><a class="gkPinterest" href="#">Pinterest</a><a class="gkGplus" href="#">Google+</a>

PROTEST PRED PU BANJALUKA: Ko je ubio Davida!? Istaknuto

PROTEST PRED PU BANJALUKA: Ko je ubio Davida!?

Davor Dragičević i članovi grupe Pravda za Davida ispred PU Banjaluka traže odgovor na samo jedno pitanje: Ko je ubio Davida?

Nakon redovnog okupljanja na Trgu, grupa pravda za Davida došla je pred Policijsku upravu Banjaluka sa samo jednim pitanjem: Ko je ubio Davida!?

Prema nepotvrđenoj informaciji, dolasku pred zgradu PU Banjaluka prethodio je incident u kojem je neimenovana osoba napala Davora Dragičevića.

U video prenosu uživo na Fejsbuku, Davor je pozvao sve građane Banjaluke da dođu pred MUP i zajedno zatraže da se dovedu ubice njegovog sina.

"Stanite uz narod" čulo se od okupljenih građana koji su i na ovaj način odlučili da i danas traže pravdu za Davida.

Davor je pobrojao imena ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, načelnika Ilića, tužioce i inspektore koji su uključeni u istragu o ovom slučaju.

Davor, kao i više drugih članova grupe, prenosili su okupljanje uživo preko društvenih mreža. Video pogledajte OVDJE.

U svom obraćanju Davor je rekao da je spreman dati život za istinu, ali da neće otići sam.

Kaže da više neće otići odavde dok se sve ubice ne otkriju.

– Masakrirali ste mi i ubili dijete i više neću otići. Možete nam donijeti šatore, hranu i deke, jer nećemo otići dok svi ne budu privedeni – poručio je Davor.

Okupljeni ponavljaju da su ubice Davida Dragičevića Ćulum, Ilić, Lukač i ostali. Među okupljenima primijećen je i Adam Šukalo, narodni poslanik.

Okupljeni uglas ponavljaju da izbora neće biti.

Istinito

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

nazad na vrh