Davor Dragičević: Skup neće početi dok svi ne dođu

Društvo

Prema informacijama mnogobrojnih članova grupe “Pravda za Davida”, policija onemogućava njihov dolazak u na Trg Krajine u Banjaluci. Mnogobrojni članovi krenuli su pješke prema gradu na Vrbasu.

“Skup ‘Pravda za Davida’ neće početi dok sve ijedan pripadnik grupe ‘Pravda za Davida’ ne bude na Davidovom trgu. Čekali smo 194 dana, čekaćemo još, ići ćemo mi po te ljude. Imate pravo da ih kontrolištete, ali ne da ih zaustavite. Pripadnicima MUP-a, snosite svu odgovnost za dalje postupke”, kazao je Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića.

U Banjaluci se danas održava miting grupe “Pravda za Davida”, okupljanje građana na kome će, kako je najavljeno, još jednom biti postavljeno pitanje “Ko je ubio Davida Dragičevića?”. Pretpostavlja se da će se na Trgu Krajine okupiti veliki broj ljudi.

Pažnju izaziva i najava Davidovog oca Davora Dragičevića, koji je u prethodnom periodu izjavljivao da, ukoliko do 5. oktobra ne budu uhapšene ubice njegovog sina i njihovi nalogodavci, neće biti izbora 7. oktobra, te još jedna njegova izjava prema kojoj će se “danas priključiti svome sinu”.

n1info.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *