ČIJA JE OVO VILA: Restart predstavlja imovinu lidera opozicije (VIDEO)

Društvo

Kažu da je opozicija ugrožena, ali ipak – njihova imovina raste nesrazmjerno njihovoj plati. Kako je to moguće? – pitaju se u organizaciji Restart Srpska.

– Ubrzo ćemo narodu otkriti i predstaviti “poštene” političare tzv. opozicije, da vidite kako žive oni koji tobože sa režimom ne pregovaraju, a u stvarnosti mu daju legitimitet, najavio je u nedjelju lider Restarta Stefan Blagić.

Već danas na stranici organizacije Retsart Srpska objavljen je video u kojem je prikazana vila Branislava Borenovića, predsjednika Partije demokratskog progresa, uz podsjećanje na njegovo obećanje da neće prihvatiti mandat niti rezultate izbora.

– Interesantno je da će opozicija prekosutra, kada se objave konačni rezultati ovih izbora, ponovo sjesti u skupštinske klupe i primati platu od više hiljada maraka i neće uraditi apsolutno ništa da se bori sa ovom najgorom vlašču u istoriji Republike Srpske, rekao je Blagić u videu.

Restart Srpska ističe da ovim videom žele jasno da poruče da “opozicija ne postoji”.

– Jedina opozicija je narod, a u parlamentima nikoga nećemo imati ko će nas zaista, iskreno i od srca predstavljati, poručuju iz Restarta.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *