Login
<a class="gkTwitter" href="#">Twitter</a><a class="gkFb" href="#">Facebook</a><a class="gkPinterest" href="#">Pinterest</a><a class="gkGplus" href="#">Google+</a>

Aleksandar Guzijan iz Banjaluke najbolji ljekar u BiH

Aleksandar Guzijan iz Banjaluke najbolji ljekar u BiH

Ljekar Univerzitetskog-kliničkog centra RS Aleksandar Guzijan, zajedno sa doktorom Alenom Humačkićem iz mostarske bolnice, izabran je za najboljeg ljekara u BiH glasovima građana, saopšteno je iz UKC RS.

U sklopu projekta “Moje pravo”priznanje za najbolju bolnicu u BiH pripalo je UKC RS, zajedno sa UKC Tuzla.

- Počastvovani smo nagradom do koje nije došlo dogovorima, pregovorima i kalkulisanjima, već glasovima naših pacijenata i zato koristimo priliku da zahvalimo građanima koji su nas podržali i ulili nam dodatni elan da nastavimo dalje. Zahvaljujemo se i Udruženju „Kap“ koje je uz podršku Američke ambasade u BiH realizovalo projekat „Moje pravo“ – kažu iz UKC RS.

Oni ističu da se UKC konstantno mijenja, te da promjene nisu uvijek prihvaćene lako i “bez varnica”, ali da se problemi prevazilaze.

- Nema sumnje da su objekti koje gradimo važni i za nas i za pacijente, oprema takođe, jer nam omogućava proširenje i usvajanje najnovijih dijagnostičkih i terapijskih metoda, te brže, bolje i efikasnije liječenje. Međutim, najvažnija karika koja spaja sve segmente i jedina može dovesti do suštinskih promena su zaposleni. Zato je povjerenje i podrška koje su građani ukazali našem ljekaru dr Aleksandru Guzijanu, načelniku Centra za dojku, ali i UKC RS, direktno priznanje i svim našim zaposlenima – navode iz UKC RS.

EuroBlic

Comments   

+2 #3 Marko Medić 2016-12-11 19:00
Čovjek s kojim sam sarađivao na poslu. Psiholog, dobra i mirna osoba, idealan za saradnju!
Quote
+2 #2 Dejan 2016-12-11 13:31
Svaka čast. I ako je u školskim danima bio oduševljen vazduhoplovstvom. U najmanju ruku mislio sam ovaj Sale će biti pilot.
Quote
+6 #1 Лела Марковић 2016-12-10 09:43
Није ни чудо! Одувек је био дивна, пожрвована и вредна особа, таквог га памтимо још из школских дана. Дивно је да се раде овакве анкете јер откривају вредне људе!
Поздрав Саши од школске!
Quote

Add comment


Security code
Refresh

nazad na vrh