NE MOŽE JOJ NIKO NIŠTA: Direktorici Elektrokrajine Seki Kuzmanović Baja pjevao dva dana

Društvo

U službenim prostorijama Elektrokrajine u Banjaluci, po želji Seke Kuzmanović, dva dana je uživo nastupao Baja Mali Knindža, a nju su drugi dan, nakon što se napila, odnijeli kući – piše magazin “FAKTOR” u najnovijem izdanju

Najava predsjednika Dodika da će smijeniti sve direktore javnih preduzeća koji sami potpišu negativan bilans poslovanja u prošloj godini, ozbiljno su shvatila gotovo sva izabrana i imenovana ovlašćena lica. Pa su, u posljednjih nekoliko dana prošle godine, korišćeni svi umovi ekonomske struke kako bi se stvari prikazale bolje nego što jesu.

Direktorica Elektrokrajine, Seka Kuzmanović, ubijeđena da je raznim akrobacijama pod njenim rukovodstvom to preduzeće ostvarilo 1,8 miliona maraka dobiti odlučila je da pred novu godinu uveseli rukovodstvo, ali i poslovne partnere.

Folk pjevač, uglavnom rodoljubivih melodija, Baja Mali Knindža, zabavljao je Kuzmanovićku najprije 26. decembra, ali i dan kasnije, i to u sjedištu kompanije u centru Banjaluke. Brojni prolaznici čudom su se čudili jačini nota koje su dopirale s četvrtog sprata Elektrokrajine, dok su samo oni upućeni shvatili da je riječ o živom gostovanju Baje Malog Knindže.

Prvog dana fešte Baja je pjevao isključivo za rukovodstvo firme, dok je sutradan bal organizovan i za poslovne partnere. Kako i dolikuje, najveselija na fešti bila je domaćica, dok su pojedini gosti čak i pozajmljivali pare kako bi valjano okitili harmoniku.

– Sve je to toliko opustilo Seku Kuzmanović da je sa te manifestacije bukvalno odnesena – kaže za Faktor jedan od učesnika ’elektro-šoka’, kako je nazvan događaj od običnih radnika kojima nije bio dozvoljen ulazak na ’živu svirku u firmi’.

Performansu Seke Kuzmanović, po njenoj odluci, nisu prisustvovali iz vrha holdinga, kao ni gradonačelnik Radojičić jer su VIP status dobili predstavnici Lanaka, Elektro-obnove, Hidro flexa…

Faktor magazin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *