Nema predstavništva Republike Srpske u Izraelu (VIDEO)

Društvo

Predstavništvo Republike Srpske u Izraelu ne postoji. Na adresama koje se dovode u vezu sa Predstavništvom RS ne postoji ništa što ukazuje na predstavništvo, kao ni na Republiku Srpsku.

U Tehnološkom parku u Jerusalimu, koja je navedena kao adresa Predstavništva na sajtu Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS, radnici obezbjedjenja ne znaju za takvu firmu u krugu parka, prenosi BN televizija.

Na broju osam u Tehnološkom parku koji se navodi kao precizna adresa predstavništva, među desetak kompanija koje se nalaze na toj adresi nema ni Predstavništva niti bilo čega što ukazuje na Republiku Srpsku.

U izvodu privrednih preduzeća Izraela navodi se da postoji kompanija pod nazivom “Trgovinsko preduzeće Srpska”, ali je to u privatnom stoodstotnom vlasništvu jednog lica u Jerusalimu.

Ni na toj adresi na kojoj bi po registru trebalo da se nalazi to preduzeće, u što se na licu mjesta uvjerila ekipa BN televizije, nema ničega što asocira na Republiku Srpsku. Komšije nisu čule za “Trgovinsko preduzeće Srpska”, samo znaju za formalnog vlasnika koji im je komšija.

U stanu na adresi koja se navodi kao adresa “Trgovinskog preduzeća Srpska” nema nikoga.

{youtube}Gg7H2j16bIQ{/youtube}

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *