Paintball klub “Crna munja”: Nismo paravojna formacija, mediji u RS lažu!

Društvo

Airsoft paintball klub “Crna munja” iz Cazina demantovao je navode medija iz Republike Srpske o povezanosti sa Bakirom Izetbegovićem i navodnom “pripremanju paravojske od strane člana Predsjedništva BiH”.

Airsoft klub “Crna munja” se saopštenjem javno ogradio od “gnusnih laži i izmišljotina” koje su objavljene u prilogu na ATV Banja Luka 25. novembra ove godine u kojem su predstavljeni kao pripadnici paravojnih formacija pod kontrolom bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića.

– U spomenutom prilogu na ovoj televiziji naš klub se bez bilo kakve provjere i informisanja proglašava paravojnom formacijom, što je za sve naše članove i simpatizere skandalozno i šokantno. Ova televizija u svom prilogu dalje navodi da je naš klub direktno povezan sa gospodinom Bakirom Izetbegovićem, i njegovim političkim aktivnostima, što također dematujemo i napominjemo da naš klub nema nikakve veze sa politikom i političkim dešavanjima u BiH, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se naglašava da je Airsoft klub “Crna munja” osnovan 2010. godine i da je od prvog dana otvoren za javnost, a svaka njegova aktivnost je isključivo javna.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *