Unicredit banka opljačkana za nekoliko minuta

Hronika

Najmanje dva lica upala su u poslovnicu Unicredit banke u banjalučkom naselju Obilićevo, te odnijeli zasad neutvrđenu količinu novca.

Za sada se ne zna koliko je tačno lica učestvovalo, ali nezvanično se saznaje da su bili naoružani pištoljima. Pljačkaši su savladali radnika obezbjeđenja, a tokom pljačke jednoj klijentkinji je pozlilo.

“Nezavisnim” je potvrđeno da su lica bila maskirana.

“Oko 15.40 sati nepoznata maskirana lica uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja prema radnicima, izvršili su krivično djelo u banci u ulici Cara Lazara u Banjaluci odakle su otuđili određenu količinu novca i udaljili se u nepoznatom pravcu. U toku je uviđaj. Obavješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Rad na rsvjetljavanju krivičnog djela je u toku”, rekla je za “Nezavisne” portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović.

Kod banke se nalazi više od deset policajaca, ali i vozilo agencije za obezbjeđenje objekata.

Zaposlena u obližnjoj radnji ispričala je da se sve dogodilo munjevitom brzinom.

“Vjerujte iako sam udaljena nekoliko desetina metara od banke ništa nisam uspjela da vidim. Odjednom je samo jedna žena došla i povikala: ‘Eno, opljačkaše banku’. Ubrzo se pojavila policija”, rekla je ova radnica.

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *