Šesti dan potrage za Dušicom Božić

Hronika

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka i članovi Gorske službe spasavanja danas nastavljaju potragu za nestalom Dušicom Božić (36) iz Laktaša, što je šesti dan potrage, rekla je Srni portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović.

Markanovićeva je istakla da policiji i Gorskoj službi u potrazi pomaži i članovi Vatrogasne brigade Laktaši, komšije i stanovnici naselja Ada iz Laktaša, kojima je i podijeljena slika nestale žene.

Ona je navela da je 19. februara policiji prijavljen nestanak Dušice Božić koja se tog dana ujutro udaljila iz mjesta stanovanja u Karađorđevoj ulici u Laktašima i da su policijski službenici odmah po dojavi započeli potragu.

“Do sada je pretraženo više od 20 kilometara obale Vrbasa i cijeli teren do kanala, ali nam problem predstavljaju visok vodostaj rijeke i zamućena voda”, rekla je Markanovićeva.

Ona je dodala da je o svemu obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

“Policija će i dalje nastaviti potragu za nestalom Dušicom Božić, a ukoliko građani posjeduju neke korisne informacije mogu ih dostaviti Policijskoj stanici Laktaši na broj 051/536-010”, navela je Markanovićeva.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *