Rasvijetljene teške krađe u Prijedoru

Hronika

Prijedorska policija rasvijetlila je tri teške krađe i provalu u stan na području Prijedora za šta su osumnjičena tri lice, među kojima je jedno maloljetno.

Sva četiri krivična djela počinjena u periodu od 1. januara do 11. februara rasvijetljena su tokom kriminalističke obrade tri lice, naveli su iz Policijske uprave Prijedor.

Utvrđeno je da je tridesetdvogodišnje lice čiji su inicijali S.B. iz Prijedora počinilo dvije teške krađe tako što je u noći između 24. i 25. januara provalilo u kancelarije političke partije i sidikalne organizacije, odakle je uzelo određenu količinu novca, prehrambene i neprehrambene proizvode.

Na taj način ovo osumnjičeno lice pribavilo je protivpravnu imovinsku korist.

Daljim radom policija je utvrdila da je jedno maloljetno lice iz Prijedora u noći 1. januara ukralo iz jedne trgovine određenu količinu novca, dok je tridesedmogodišnje lice čiji su inicijali M.R. iz Prijedora osumnjičeno da je 11. februara provalilo u jedan stan.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljeni izvještaji protiv lica čiji su inicijali S.B. i M.R. za počinjena krivična djela, dok će protiv maloljetnog izvršioca biti preduzete mjere i radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *