Davida pretukli pa polumrtvog bacili u rijeku!?

Hronika

Obdukcijom je utvrđeno da je utapanje uzrok smrti Davida Dragičevića (21), studenta iz Banjaluke, čije je tijelo u subotu pronađeno na ušću Crkvene u Vrbas.

Iako je bila najavljena, pres konferencija Policijske uprave Banjaluka danas nije održana. Izvor iz policije potvrdio je za “Istinito” da su tokom obdukcije na tijelu nesrećnog mladića utvrđene povrede koje su nastale prije utapanja.

Mladić je, prema saznanjima “Istinito”, teško povrijeđen u tuči u kojoj je učestvovalo desetak nasilnih mladića, među kojima su bili i neki sa kojima je od ranije bio u lošim odnosima. Navodno su brutalno pretukli Davida udarajući ga rukama i nogama, a potom su ga, polumrtvog, bacili u rijeku.

Potresne poruke Davidove majke

Za Davidom su, osim policije, tragali njegovi roditelji i familija, ali i brojni prijatelji i građani Banjaluke koje je njegov nestanak zabrinuo. Nakon što je tijelo pronađeno, Davidova majka Suzana se preko Facebooka obratila javnosti potresnom porukom.

– Moj david je bio student elektro-fakulteta, AT akademije, pisao je pjesme, pravio dredove, sanjao o boljem svijetu. Molim njegove drugove da mi pomognu, da pišu u komentarima ko je bio David…- napisala je njegova majka reagujući na loše komentare o svom sinu.

Riječima kritike osvrnula se na državne institucije:

Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je u subotu na ušću Crkvene u Vrbas, nakon višednevne potrage. Roditelji su nestanak mladića policiji prijavili u prošlu nedjelju.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *