Kod Stanara pronađeno 396 stabljika marihuane

Hronika

U nastavku akcije “Plantaža 2016”, pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj i Policijske stanice Stanari, prekjuče su kod Stanara pronašli i uklonili zasad sa 396 stabljika indijske konoplje, ukupne težine 50,2 kilograma, potvrđeno je “Nezavisnim” iz policije.

U mjestu Dragalovci, opština Stanari, na proplanku u šumi koja se nalazi na ostrvu izmedu rijeka Mala Ukrina i Velika Ukrina nalazio se zasad na kome je uzgojena indijska konoplja visine od 30 do 110 cm.

Na licu mjesta pronaden je i oduzet pribor za koji se sumnja da je korišten “za uzgoj, kao i hemijski preparati za prehranjivanje biljaka”, saopšteno je iz CJB Doboj.

Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Doboj, juče je pretresena kuća koju koristi G.K. na području opštine Stanari, prilikom te je pronađena i oduzeta papirna vrećica sa tragovima marihuane, ukupne težine 156 grama.

“Tokom pretresa pronađen je i oduzet pištolj u čijem se okviru nalazilo osam metaka, dva okvira za pištolj sa ukupno 18 metaka, 91 metak različitog kalibra i četiri prazna okvira za automatsku pušku”, saopšteno je iz policije.

Uklonjene stabljike indijske konoplje i osušena marihuana biće proslijeđene na vještačenje.

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *